Barion Pixel A 17 éves Cruz Beckham kész férfi – íme a róla készült legfrissebb képek – Coloré

A 17 éves Cruz Beckham kész férfi – íme a róla készült legfrissebb képek

2022. 02. 22.

A Beckham család gyerekei híresen szépek és tehetségesek, akik közül most Cruz Beckham tartja lázban a világot.

Cruz Beckham a família legkisebb fiúgyermeke, aki nemrég töltötte be 17. életévét. De, ami ennél is lényegesebb, hogy két idősebb testvéréhez hasonlóan ő is örökölte szülei hibátlan génjeit.

Cruz Beckham
Forrás: Northfoto

Legfrissebb fotóin szinte alig lehet megkülönböztetni David Beckhamtől, akinek régi képei inspirálták a sztárcsemetét. Bár Davidtől sem állt távol a nagy stílusváltás, fia még ennél is merészebb lett, ha divatról van szó.

Már többször volt rá példa, hogy feltűnő szettekben mutatkozott vagy éppen a haját festette hidrogénszőkére, arra azonban senki sem számított, hogy a rózsaszín árnyalatot is magáévá teszi. Az eredmény – bármilyen furcsa is – de igazán remekül áll Cruznak, aki testalkatában is ugyanolyan szálkás és izmos, mint az egykori sztárfocista apja.

A 17 éves Cruzról évekkel ezelőtt már kiderült, hogy édesanyja, Victoria énektudását örökölve a zenei pálya felé vette az irányt. Sőt, még egy saját számot is kiadott, de az utóbbi időben inkább a középiskolai tanulmányaira összepontosít.

Beckham család
Forrás: Northfoto

Bár még a jövő zenéje, mi lesz a legkisebb Beckham fiúból, az biztos, hogy modellként már most levett mindenkit a lábáról.

Forrás: dailymail.com