Barion Pixel David Beckham újra edzőcipőt húz, méghozzá egy sorozat kedvéért – Coloré

David Beckham újra edzőcipőt húz, méghozzá egy sorozat kedvéért

2021. 04. 14.

Úgy fest, hogy 2021 is a sorozatok és a nagy nevek éve lesz!

A legfrissebb hírek szerint, ugyanis David Beckham műsorvezetésével készít új sorozatot a Disney+ csatornája.

david beckham sorozat
Forrás: northfoto.com

Természetesen az egykori focista egy sporttal kapcsolatos produkcióhoz adja a nevét, amelynek a címe Save Our Squad vagyis Mentsük meg a csapatunkat lesz. A sztori szerint Beckham visszatér a kelet-londoni futballpályákra, hogy egy fiatalokból álló focicsapatot támogasson a bajnokságban.

A már készülő projekt a készítők szerint rengeteg drámai, megható és motiváló részt fog tartalmazni, amely a sztárfocistát is más oldaláról fogja bemutatni az emberek számára. David egyébként az elmúlt években elsősorban a gyermekeire összpontosított, illetve felesége, Victoria karrierjét támogatta. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy valami újba vágja a fejszéjét.

A streaming szolgáltató nemrég jelentette be, hogy évente 100 új alkotást szeretne elindítani a felületükön. Jelenleg elképesztő gyorsasággal haladnak afelé, hogy a világ legnézettebb online platformja legyenek, ugyanis több mint 100 milliós előfizető táborral büszkélkedhetnek. A mostani számítások szerint 2024-re a Netflixet is lekörözik.

Forrás: deadline.com