Barion Pixel Victoria Beckham 70-es éveket idéző szettje időutazásra invitál – Coloré

Victoria Beckham 70-es éveket idéző szettje időutazásra invitál

2022. 10. 16.

Az egykori Spice Girls tag, Victoria Beckham megidézte a 70-es éveket, mikor kilépett egy New York-i hotelből az utcára.

A 48 éves divattervező, Victoria Beckham egy hullám mintás inget vett fel kék, sárga és khaki árnyalatokban, amit egy elegáns, trapézszabású, krémszínű nadrággal párosított.

Victoria barna tincseit lágy hullámokban viselte, amelyek lazán keretezték az arcát, sminkje pedig enyhe és visszafogott volt.

Az örvénylenyomatú inget a 70-es évek ihlette sziluettje egészíti ki, hegyes gallérral és laza hosszú ujjakkal. A retro stílus a mai napig nagyon divatos, nem véletlenül alkotta meg Beckham asszony ezt a darabot a kollekciójába. A Net-A-Porter-en keresztül bárki meg is rendelheti, kb. 600 fontért, azaz 280 ezer forintért.

A divattervező a különleges összeállítást egy bordó válltáskával és hatalmas lencséjű napszemüvegével dobta fel.

A New York-i időtöltés apropója állítólag az, hogy a híres édesanya meglátogatta fiát, Brooklynt, és annak feleségét, Nicola Peltz-et.

Bár a bulvárlapok sokszor írnak arról, hogy Victoria Beckham és menye között van némi viszály, ezt rendre cáfolják. Legutóbb például a Párizsi Divathéten pózoltak közösen, és az egykori Posh még meg is osztotta közösségi oldalán, mennyire imádja fiát és Nicolát.

Victoria Beckham
Forrás: Northfoto

Az említett eseményen nemcsak gyermeke és annak felesége támogatták Victoriát, hanem szülei és természetesen férje, David Beckham is, így egy nagy családi egyesülésnek lehettek tanúi a rajongók. Márkájának egyik legnagyobb rajongója pedig legjobb barátnője, Eva Longoria, aki Brooklyn esküvőjén Victoria egyik népszerű ruhadarabjában tette tiszteletét.

Eva Longoria és Victoria Beckham
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto