Barion Pixel A Blink-182 gitárosa negyedik stádiumú rákkal küzd – Coloré

A Blink-182 gitárosa negyedik stádiumú rákkal küzd

2021. 07. 19.

Néhány hete derült ki, hogy a Blink-182 gitárosa rákkal küzd, akkor viszont még nem árulta el, melyik fajtája és mennyire súlyos…

A zenész legutóbb még egy képet is feltöltött, amelyet a kemoterápia közben készített. A fotó láttán pedig nemcsak a rajongói, hanem az egész világ egy emberként kezdett érte szurkolni. Akkor még nem lehetett tudni, most viszont elárulta, hogy a rák egy olyan fajtája támadta meg a szervezetét, amellyel az édesanyja is küzdött.

Blink 182
Forrás: northfoto.com

Mostanra az is kiderült, pontosan milyen típusú rákkal küzd a zenész: nemrég a Twitch-felületén élőben válaszolt a követői kérdéseire, és elárulta, hogy limfómája van. Ez a rákfajta a fehérvérsejteket támadja meg, ezzel gyengítve az immunrendszert, amelynek következtében sokkal több vírus és betegség juthat a szervezetbe. A gitáros azt is megosztotta a rajongóival, hogy a gyilkos kór a szervezete nagy részét megtámadta, ezért már a negyedik stádiumban van, ahonnan kevés esély van a felgyógyulásra. Szerencsére Mark optimista és hisz a gyógyulásban. Ha a héten kiderül, hogy a kemoterápia használt, akkor még 3 ilyen kezelést fog kapni, de ha nem, akkor más lehetőségek után néznek az orvosok.

A nagyszerű zenész a kemoterápiáról és annak hatásairól is beszélt. Véleménye szerint a kezelés miatt sokkal feledékenyebb lett és a közérzete sem az igazi, de az viseli meg a legjobban, hogy nem ehet édességet és nem ihat alkoholt.

Forrás: justjared.com