Barion Pixel Közel 20 kilót fogyott Christina Aguilera – Ez a titka – Coloré

Közel 20 kilót fogyott Christina Aguilera – Ez a titka

2024. 01. 03.

Christina Aguilera teljesen új külsővel lépett fel Las Vegasban, és nem titkolja fogyásának a titkát!

Christina Aquilera 43 évesen is bomba formában van, és ez többek között tizennyolc kilós fogyásának is köszönhető. Titka a kiegyensúlyozott étrendben és az edzésben rejlett. A diéta során figyelt arra, hogy egészséges élelmiszereket, friss zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszon. Szeret jógázni, és a bokszot is nagyon élvezi, de kardiógyakorlatokat is szívesen csinál. Mint mondta, a szakmájában nehéz kialakítani a tökéletes testalkatot, hiszen ha túl sovány vagy éppen meg van hízva, akkor is érik kritikák. Egy a lényeg számára, az, hogy ő jól érezze magát, és most sikerült elérnie ezt.

Christina Aguilera fogyása

Az énekesnő régebben kifejezetten sovány volt, amit nem szeretett, és nem bánta, hogy voltak évek, amikor volt mit fogni rajta. Amikor 2008-ban megszületett a fia, teste teljesen megváltozott, és két évig tartott, mire sikerült lefogynia. Ekkoriban azonban lelkileg nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a férjétől vált éppen, így súlya ingadozott.

Christina Aguilera 18 kilót adott le / Kép forrása: Denise Truscello / Getty Images
Christina Aguilera 18 kilót adott le / Kép forrása: Denise Truscello / Getty Images

A fogyást ez idő tájt annak köszönhette, hogy napi 1600 kalóriát fogyasztott, és az úgynevezett szivárványdiéta szerint étkezett, azaz színek szerint fogyasztotta az ételeket. Idő közben egy kislánya is született, így súlya éveken át hol fent volt, hol lent. Ez annak ellenére alakult így, hogy az edzés mindig is fontos szerepet játszott az életében, így terhessége nyolcadik hónapjáig edzett, és gyermekei születése után hamar visszatért hozzá ismét.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images