Barion Pixel Ilyen lenne egy Vízöntő férfi? Most mindenre fény derül! – Coloré

Ilyen lenne egy Vízöntő férfi? Most mindenre fény derül!

2023. 09. 28.

A kiszámíthatatlan légi jegy áramlik, mint a levegő, különleges keveréke a furcsának és a lenyűgözőnek. A Vízöntő férfiak olykor érzéketlennek tűnnek, mert nem biztosak az érzelmeikben.

A Vízöntő férfi alapvető tulajdonságai közé tartozik, hogy lázadó, egyedi, karizmatikus és spontán. Örömmel lázadnak vagy tesznek valamit a társadalmi szabályok és a szokások ellen. Extrém hangulatokat képesek produkálni, nekik a világ fekete vagy fehér; nincs számukra átmenet. Egy Vízöntő képes nagyon közel állni valakihez, vagy teljesen elszakadni tőle, ha elege van.

Vízöntő
Forrás: Getty Images

Mély érzésűek

Egy Vízöntő pasi elmélkedő, élénk hobbija van és szenvedélyes, mély érdekük fűződik az emberi jogokhoz és az ehhez hasonló kérdéskörökhöz. Lázadásukkal vagy újító gondolkodásukkal szeretnék megváltoztatni a világot és erre elhivatottak is. Légi jegyként eléggé kiszámíthatatlanok és szélsőségesek.

Szeretik a szabadságot

A szerelmes Vízöntő férfit nagyon nehéz megtartani illetve birtokolni. Nagyon bizonytalanok az érzéseikben és a kapcsolat mélységében. Szeretnek szabadok maradni, amikor szerelmesek, és kezdettől fogva teljes teret is adnak partnerüknek. Nem tartozik a Vízöntő férfi tulajdonságaihoz, hogy önző vagy kisajátító módon viselkedjen a szerelemben.

Vízöntő
Forrás: Getty Images

Keresik az újat

Az Uránusz bolygó uralja őket, ezért mindig kísérletező kedvükben vannak és emiatt erős és érdekes partner kell, hogy hosszú távon lekösse őket. Természetükből fakad, hogy folyamatosan új dolgokat keresnek, ezért kreatívnak kell lenni, ha meg akarjuk tartani őket. Ha egyszer mélyen szerelmesek, nagyszerű és odaadó párjuk a partnerüknek.

Jó velük együtt lenni

Szerelmesnek lenni egy Vízöntőbe olyan, mintha beleszeretnél a legjobb barátodba. Ez a fajta kapcsolat mindig kellemes és megnyugtató.

Motiváló személyiség

A Vízöntő motiválja is szeretteit, hogy többet érjenek el életükben, saját útjukban. Mindig támogatják partnereik elképzeléseit, és segítik őket elérni a megvalósíthatatlant. Szeretnek örömet és vigaszt nyújtani másoknak.

A Vízöntő férfi leginkább olyan jegyekkel kompatibilis, mint a Kos, a Nyilas, a Mérleg és az Ikrek.

Forrás: Astroyogi

Borítókép forrása: Getty Images