Barion Pixel Ez a 3 legvarázslatosabb csillagjegy az asztrológiában – Coloré

Ez a 3 legvarázslatosabb csillagjegy az asztrológiában

2023. 04. 14.

Nem kell sem varázsgömb, sem boszorkány üst, ugyanis a mágia sejtszinten él az emberekben az erre nyitottak szerint, és néhány csillagjegy különösen nagy erőkkel bírhat.

Egyes csillagjegyek nyitottabbak a felfedezésére. A Kos varázslatát például a tűz táplálja, nem fél az első lépéseket megtenni, vakmerő és az ösztöneiből táplálkozik. A Bika mágiája földhöz kötött és érzéki, az Ikrek varázslatokká szövi a szavakat, az Oroszlán pedig életben tartja a csoda varázsát, ami maga a belső gyermek. A Mérleg a szépséget és a pártatlanságot fonja varázslattá, a Skorpiók mágiája a sötétségben rejlik. A Nyilas új és régi történetek és alkímiák után kutat, a Bak a semmiből ad struktúrát és formát az ihletnek, míg a Vízöntő a furcsaságok varázslatát hívja segítségül.

De a három legvarázslatosabb csillagjegy a Rák, a Szűz és a Halak.

Rák

A csillagjegyet a Hold irányítja, ezenkívül a Rák uralja az ősök negyedik házát. A születési diagram alján elhelyezkedő negyedik ház az önvalóság alapjaként szolgál, és a születés varázslatát képviseli, azt a pillanatot, amikor a kozmosz éteri anyaggá válik. A rendkívül intuitív Rák az állatöv legérzékenyebb jegyének hírében áll, de ez nemcsak a fájdalom forrása számára, hanem a szépség, az érzék és a bőséges varázslat közvetítője is. A Rákok felismerik a világ elvarázsolt természetét és csalódottak amiatt, hogy mások képtelenek ezen a lencsén keresztül látni az életet.

Szűz

Változó földi jegyként a Szűz egy csatorna az anyagi és az immateriális világok között, elülteti a magot és előkészíti az utat a varázslat kibontakozásához. Bármilyen erősek is, az egyetlen dolog, ami meggyengíti a Szűz hatalmát, az az önbizalomhiány. Ez a jegy igazi tündér-keresztanya hangulatot kelt másokban, és a mindennapi világ misztikussá emelésével foglalkozik. Sok telekinetikus ember a Szűz képviselői között van.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

A Halak a Neptunusz uralma alatt áll, ami az álmok és a mágia bolygója. Ők érzékelik azt, ami nem látható, és hisznek abban, ami túlmutat az anyagon, elfogadják, hogy a varázslat valóságos, és mint ilyen, bennük és számukra él. Az állatöv tizenkettedik házának urai, ez a jel a létezés és az örökkévalóság, a forma és a felbomlás határán. A szürrealitás jó barátjuk, a velük való kapcsolatunk olykor szeszélyes, kalandos lehet. A Halak gyakran megjelenésükben is különlegesek, varázslatosak vagy furcsák.

Borítókép forrása: Unsplash