Barion Pixel Ezek a csillagjegyek füllentenek a leggyakrabban: nem árt vigyázni velük – Coloré

Ezek a csillagjegyek füllentenek a leggyakrabban: nem árt vigyázni velük

2022. 01. 13.

Elcsukló hang, remegő kezek és lábak… számos csillagjegy számára a hazugság – sőt akár egy apróbb füllentés is – kínzó, ezért inkább az igazmondásra törekednek. (Vagy éppenséggel olyan a természetük, hogy rögtön az arcunkba vágják az igazságot.) Míg mások mondhatni sportot űznek a dolgok szépítéséből, és adott esetben úgy hazudnak, akár a vízfolyás.

Ahogy azt már több alkalommal kifejtettük, születési horoszkópunk tulajdonképpen életünk minden területére kihat, közülük is kiemelkedő a kommunikáció. Azt, hogy mennyire vagyunk nyitottak, mennyire találjuk meg a közös hangot másokkal és hogy kenyerünk-e az igazmondás, nos, ezt a csillagjegyünk is meghatározza. Mutatjuk azokat a zodiákusokat, akik olyankor is hajlamosak füllenteni, ha valójában semmi rosszra nem készülnek.

Ezek a csillagjegyek füllentenek a leggyakrabban

Ikrek: a nagy mesemondó

A csillagjegy szülöttei kétségkívül kiváló mesemondók lehetnének, már csak azért is, mert egész életükben kiemelten fontos a kommunikáció, és legszívesebben egész nap társalognának. Csakhogy amíg nem tanulják meg, hogy „ne szólj szám, nem fáj fejem”, addig bizony gyakran bajba kerülhetnek. Az Ikrek viszont – szinte – soha sem ártó szándékkal füllentenek, csupán azt szeretnék, ha környezetük olyan izgalmas személyiségnek tartaná őket, mint amilyennek ők látják a világot. Plusz tegyük hozzá, hogy sokszor felületesek és figyelmetlenek, emiatt gyakran hiányoznak bizonyos dolgok a mondandójukból, vagy ha rosszul emlékeznek valamire, akkor ezt így adják tovább.

Skorpió: aki önvédelemből hazudik

A Skorpió szülöttei leginkább azokra a krokodillokra hasonlítanak, akik óvatosan, úgy szelik át a folyót, hogy csak a szemük látszódik ki a víz alól. Hiszen ha valamire, akkor arra mindig figyelnek, hogy saját gyengeségeiket véletlenül se leplezzék le partnerük, sőt egyáltalán, a világ előtt. (És tegyük hozzá mindeközben folyamatosan azt lesik, vajon éppen ki, mikor és hogyan akarja őket becsapni.) Szóval ha önvédelemről van szó, a Skorpiók számára abszolút megéri elferdíteni a dolgokat. Ez a kisebbik baj, az igazi gond csak azután kezdődik, ha megbántották őket, ekkor ugyanis szándékosan úgy csűrik-csavarják szavaikat, hogy kizárólag ők kerülhessenek ki győztesként a szituációból.

Mérleg: aki szerint jobb a békesség

Ha valakiknek, akkor a Mérleg szülötteinek különösen fontos, hogy milyennek tartják őket mások, és ha a vágyott imidzsük eléréséhez füllentésen át vezet az út, akkor ők erre az ‘áldozatra’ is hajlandók. A másik ok, amiért a Mérlegek gyakran hazugságra vetemednek, mert nehezen vállalják a felelősséget tetteikért, így inkább hazugsággal leplezik, ha hibáznak. Tény és való viszont, hogy elbűvölő természetük egyik alappillére, hogy soha senkit sem bántanának meg készakarva.

Merleg Csillagkep Fullento Csillagjegyek
A Mérlegek gyakran elferdítik a valóságot, ezért ők is a füllentő csillagjegyekhez tartoznak (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

És ha már itt tartunk: kik a legőszintébb csillagjegyek?

Kos: az igazat, csakis a színtiszta igazat

A Kosok akár az igazság bajnokai is lehetnének, hiszen ha valakikre, akkor rájuk igaz az, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Csakhogy sajnos ez egyúttal azt is jelenti, hogy őket nem érdekli, ha megbántanak másokat. Pedig időnként jobban tennék, ha nem kardoskodnának annyira az igazuk mellett, inkább hátradőlnének, és beletörődnének, hogy képtelenség mindenkit meggyőzni.

Nyilas: a hazugság nagyon nem az ő asztala

A Nyilasok egyszerűen képtelenek hazudni, mintha az élettől nem kapták volna meg ezt a képességet. Mivel uralkodó bolygójuk a Jupiter, vagyis az optimizmus és a növekedés bolygója, őket sokkal inkább lefoglalja az élet élvezete, a világ dolgainak megismerése, mintsem, hogy hazugságokon törjék a fejüket. Csakhogy azzal, hogy számukra egyszerűen alapvető és természetes az őszinteség, gyakran fel sem tűnik nekik, hogy szavaikkal akaratlanul is megbántanak, vagy maguk ellen fordítanak másokat.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix