Barion Pixel Így flörtöl az Ikrek, a Rák és a Szűz csillagjegyek : a testbeszédük elárulja, mit akarnak – Coloré

Így flörtöl az Ikrek, a Rák és a Szűz csillagjegyek : a testbeszédük elárulja, mit akarnak

2024. 02. 06.

A szavak elszállnak, a test és a metakommunikáció pedig nem hazudik. Egy pillantás, egy érintés, egy mosoly, egy testhelyzet változtatás elárulhatja, tetszünk-e a másik félnek. Ebben pedig a csillagjegyünknek is nagy szerepe van.

Mindenki másként közli a vonzalmát, szeretetét, érdeklődését. Vannak kimondottan visszahúzódó csillagjegyek, akiknél nagyon résen kell lenni, hogy adnak-e jelet, míg mások, például a tűz jegyek elég egyértelműen kinyilvánítják, ha érzik a kémiát.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Ikrek

Nehéz olvasni a csillagjegy szülötteinek fejében, mert állandó kettősség jellemzi őket. Érdemes a beszédüket figyelni, mert sokszor egy zárkózott állapotukban is csacsognak. Egyébként testbeszédük heves, megérintenek másokat, akár az ölébe is ülnek, ölelkeznek, masszíroznak, a másik hajába túrnak. Tekintetük olyan, mint egy kábítószerfüggőé, ha beleszeretnek valakibe.

Rák

Egyértelmű testbeszéddel kommunikál a Rák csillagjegy, árad belőle a rajongás és a szeretet, ha szerelmes valakibe. Egyszerre ölel a karjaival és a tekintetével, mintha az idők végezetéig be akarná zárni féltett kincsét. Meghittségre vágynak, szeretik az érintést, és nagyon mélyen éreznek. Sokszor nem a megfelelő emberhez ragaszkodnak, két jó szótól szerelembe esnek és nem engednek.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Szűz

Érintésükkel hozzák a másik tudtára, hogy kedvelik, elismerik vagy rajongva szeretik. Elidőznek egy kézfogásban, belefeledkeznek a másik cirógatásába. Árulkodó a mimikájuk, ha ugyanis nincs lejátszva a meccs, teljesen őrült arckifejezésekkel és tekintetekkel árulják el magukat. Nagyon szeretnek összebújni, kézen fogva sétálni, az érintés minden formáját, beleértve a csókot. Tekintetük vizslató és komolyan röntgenezik azokat is, akik a kiszemelt közelébe mennek.

Borítókép forrása: Getty Images