Barion Pixel 4 csillagjegy, akik halogatásuk miatt komoly előrelépést szúrhatnak el – Coloré

4 csillagjegy, akik halogatásuk miatt komoly előrelépést szúrhatnak el

2021. 06. 20.

Vannak emberek, akik mindig mindent halogatnak, és csak az utolsó utáni percekben, a legnagyobb stresszben futnak neki kötelezettségeiknek.

Ez a viselkedés viszont sosem fog nagy eredményeket teremteni számukra.

Csillagjegyek
Forrás: northfoto.com

A nagy érzelmeket megélő Rák sokszor nem gondolkodik racionálisan, nem érdeklik a munkaügyek vagy a kötelezettségek, szeret minél több időt az érzelmek viharában vagy épp a rózsaszín ködben tölteni. Éppen ezért meg is feledkezik a határidős dolgokról, akarva vagy akaratlanul halogathatja őket. A Rák nem akar a valóság szabályai szerint élni, inkább a föld felett lebegne állandóan.

A Skorpió erős zodiákus, ha valamit akar, azt megszerzi, eléri. Ha pedig valaki az útjába áll vagy bántja, azt elsöpri onnan, és akár még bosszút is áll. Ez az erős személyiség viszont teljesen szét tud csúszni, ha olyan dologról van szó, amire őt kötelezik, de valójában nem füllik hozzá a foga. Ilyenkor halogat, tagad, megfeledkezik, majd az utolsó pillanatban kapcsol rá, és sokszor nem is ad maximális végeredményt ki az ollói közül. Sajnos emiatt a Skorpió bukhat akár egy komoly előléptetést is, mert nem sejti, hogy figyelik a munkáját, és akár számolnának vele egy jobb pozícióban.

A Bika határozottsága mindenkit ámulatba ejt, és sokan nem is gondolnák, hogy ha valamihez nincs kedve, azt simán képes ignorálni. A Bika ráfaraghat ezzel a büszke tagadással, ugyanis ezt nem fogja jól tolerálni egy felette álló vezető.

A Halak bohókás, könnyed személyisége kimagasló lehet egy barátság esetén, de a vízben való lubickolás és a dolgok kikerülése nem hatékony hozzáállás, ha valaki szeretne előmenetelt. A Halak szeretnek a pillanatnak élni, élvezni az élet apró örömeit, nem gondolkodni a rájuk váró feladatokon vagy problémákon, és éppen ezért akár meg is feledkezhetnek fontos kötelességeikről.