Kiderült melyik csillagjegy a legoptimistább

2021. 05. 19.

Az állatövi jegyek között is találunk olyat, aki jóval vidámabb és optimistább, mint a többi.

Az élet tele van nehézségekkel, akadályokkal és sokszor van, hogy feladnánk bizonyos dolgokat, vagy egyszerűen elhagy minket a remény és a jókedv.

Csillagjegy Optimista
Forrás: unsplash.com

Természetesen sok függ attól, hogy milyen élethelyzetben vagyunk, és milyen emberek vesznek körül minket mindennap, azt viszont kevesen gondolnák, hogy a csillagjegyünk is meghatározza a pozitív hozzáállásunkat.

Egy állatövi jegy azonban mindegyiknél optimistább és bármilyen élethelyzetben képes meglátni a jót. Ez a csillagjegy pedig nem más, mint a skorpió!

Hagyja megtörténni a dolgokat

A két legszélsőségesebb évszak közé esik, ezért sokan lobbanékonynak és hangulatingadozónak tartják őket. Ez viszont nem igaz! Alapvetően bosszúállók, de csakis akkor, ha ártanak nekik. Ezt leszámítva segítőkészek, hisznek a karmában, ezért igyekszenek mindig mindenhol jókedvet csinálni és segíteni azoknak, akiknek épp szüksége van rá. Sosem terveznek, hagyják, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Az aggódás és a felesleges lelkizés távol áll tőlük, illetve tudatosan távol tartják magukat az energiavámpíroktól.

Humor Herold

A skorpiók elképesztő humorérzékkel rendelkeznek. Ez nem azt jelenti, hogy idegesítő módon mindenből viccet csinálnak, hanem azt, hogy mindig van egy humoros beszólásuk, amelyen jóízűen tudnak nevetni a környezetükben élők. Van önkritikájuk és ennek hangot is adnak. Sosem félnek elsőként oldani a feszültséget, amit elsősorban a nevetéssel igyekszenek elérni. Igazi energiabombák, akik azon vannak, hogy jobbá tegyék a szeretteik mindennapjait.

Nincs lehetetlen

A lehetetlen szó nem létezik a szótárukban. Imádják a kihívásokat és a nehezen elérhető célokat, amelyeket mindig el is érnek. Határozott és bátor természetűek, akik igazi példát mutatnak azoknak, akik nem mernek lépni vagy kockáztatni. Egyszerre vezetők és csapatjátékosok. Olyanok, akik a legreménytelenebb helyzetben is meglátják a fényt az alagút végén.