Barion Pixel Ezek a csillagjegyek tökéletesen tudják, hogyan kell minden alkalommal megnyerni egy vitát – Coloré

Ezek a csillagjegyek tökéletesen tudják, hogyan kell minden alkalommal megnyerni egy vitát

2022. 07. 21.

Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, akkor már csak trenírozni kell a vitakészségedet, és soha senki nem fog tudni lenyomni az érvelésben.

Csillagjegytől függetlenül nem mindenki tudja, hogyan nyerjen meg egy vitát. De az asztrológia szerint vannak olyan csillagjegyek, akik tökéletesen tudják, hogyan kell ezt csinálni. Vannak olyan csillagjegyek, akik „szeretnek vitázni”, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hajlamosak is győztesként kikerülni a szócsatából.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Az eredményes disputához ugyanis kell határozottság, önbizalom, szókincs, éles ész, logika és nem árt némi humor sem, ha úgy akarunk nyerni benne, hogy a másik fél még szóba álljon velünk. Ez kimondottan párkapcsolatokban lehet fontos tényező.

Kos

A Kos egy harcos jegy, ezért mindig fel van fegyverkezve a csaták megvívására. Miután megtanulták a harc művészetét és azt, hogy helyesen csinálják, minden alkalommal meg is nyerik. Úgy gondolják, hogy a legjobb védekezés az erős és tudatosan felépített védelem vagy a megelőző támadás. A Tűz jegyek természetükből adódóan nagyon szenvedélyesek, így ha nem érik el a céljukat, hajlamosak elveszteni a türelmüket.

Ikrek

Az Ikrek nagyszerűen kommunikálnak, ezért hajlamosak sok emberrel beszélgetni, és annyi információt összegyűjteni, amennyit csak tudnak. Ezáltal mindenkiről sok információval rendelkeznek, amit könnyen felhasználhatnak a viták megnyerésére. Tehát az Ikrek egyszerre taktikusak, eszesek, ugyanakkor remek beszélgetőpartnerek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán a dzsungel királya. Tehát jól tudják, mi történik körülöttük. Amikor vita folyik, belemerülnek a fellelhető tények, adatok, kutatások és információk teljes arzenáljába, és gyorsan rendszerezik azokat fejben. Az Oroszlánok mindig előnyben vannak minden vitában, mert már sok információval rendelkeznek. Szerencsére általában az igazságot keresik és nem csak nyerni akarnak.

Mérleg

A Mérlegekről köztudott, hogy határozatlanok, de valójában csak a tisztességre vágynak és kicsit túlvizsgálják a két oldalt. Szinte minden alkalommal megnyerik a vitát, már ha van ideje valakinek kivárni a mérlegelésüket, mert amúgy remekül tudnak tárgyalni. Okosak, és tudják, hogyan érik el a maguk akaratát, miközben kielégítik a másik ember egóját is.

Skorpió

A Skorpiók rendkívül intenzív lények. Úgy gondolják, hogy meg kell őrizniük a hírnevüket, ezért hajlamosak távol maradni a vitától, de ha mégis muszáj, akkor minden fegyvert bevetnek. Lehet, hogy nincs igazuk, de az előadásmódjuk miatt hihetsz nekik, nagyszerűen adják elő a dolgokat, hogy ők kerüljenek ki nyereséggel a helyzetből.

Ez is érdekelhet

4 csillagjegy, akik mindig rosszul választanak a szerelemben

A csillagjegyünknek fontos szerepe van a párválasztási szokásainkban, hiszen egy heves és impulzív skorpió a legtöbb esetben inkább egy nyugodt és megadó személyiség mellett szeret lehorgonyozni, míg egy megfontolt bak a kalandvágyó oroszlánban találhatja meg az igazit. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, olvasd el a cikkünket!