3+1 csillagjegy, akiknek átlagon felüli az intelligenciája

2022. 05. 19.

A diploma sokszor nem jár együtt az ésszel és az intelligenciával, hiszen ezekkel a tulajdonságokkal – bár lehet őket fejleszteni – születni kell. Ez bizonyos csillagjegyekre pedig még inkább igaz tud lenni.

A csillagjegyünk sok mindenben van ránk hatással.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Egyes cselekedeteinket, döntéseinket, párválasztásainkat nagyon is befolyásolja, mely zodiákus alatt születtünk, hiszen minden egyes állatövi jegynek más és más energiái vannak, amelyeknek sok köze van az erősségeinkhez és a gyengeségeinkhez.

Ilyen az intelligencia is, amelyről sokan azt hiszik, hogy egyet jelent a magas végzettséggel, a nyelvvizsgák számával vagy azzal, mennyire vagyunk jártasak a művészetekben. Holott a széles látókör, a választékos és szép kommunikáció vagy a többféle témában való jártasság mutatja meg, mennyire művelt és intelligens valaki. Ez a 12 állatövi jegy közül négyre kifejezetten igaz.

Ikrek

Az Ikrek egy nagyon intellektuális és olvasott jegy, aki nagyon szereti fejleszteni magát, legyen szó munkáról, hobbiról vagy a másokkal való kommunikációról. Ő az, aki bármilyen témában képes megszólalni, még akkor is, amikor mindenki más hallgat. Intelligenciája miatt sokan vonzódnak hozzá. Sok esetben pedig vezetővé is választják.

Skorpió

A Skorpió nyílt természete révén mindenbe szeret beletanulni, amit az élet elé sodor. Ennek köszönhetően bárhol is tegyék ki egy repülőből, biztosan megállja a helyét. Igaz, hogy bizonyos képességeit nem feltétlen lehet az intelligenciához kötni, az emberek mégis nagyon értékes és multifunkcionális személynek tartják.

Mérleg

Az érdekes Mérleg csillagjegy bár nem a szavak embere, mégis rendkívüli módon tudja megnyerni az embereket. Ez többek között nagy tudásának köszönhető, amelyet minden nap szeret bővíteni. Sokat olvas, rengeteg zenét hallgat és, ha ideje engedi, utazik, hogy minél több kultúrát magába szívjon.

Nyilas

A tüzes Nyilas igazán okos csillagjegy. Már kiskorában érződik rajta, hogy csak azt tanulja, amit szeret. Ám, azt nagyon következetesen és kitartóan. Ő elsősorban utazással és új emberek megismerésével igyekszik újabb és újabb tudásra szert tenni.

Ezt is érdekelhet:

4 csillagjegy, akik imádják megszegni a szabályokat

A szabályok az életünk részei, hiszen ezek alapján vezetünk autót, viselkedünk másokkal vagy éppen cselekszünk a mindennapok során. Ám, egyes csillagjegyek szeretnek ezeknek ellentmondani, még akkor is, ha ezzel sok embert magukra haragítanak. Ha tudni akarod, mely csillagjegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!