Barion Pixel 4 csillagjegy, akik imádják megszegni a szabályokat – Coloré

4 csillagjegy, akik imádják megszegni a szabályokat

2022. 05. 14.

A szabályok az életünk részei, hiszen ezek alapján vezetünk autót, viselkedünk másokkal vagy éppen cselekszünk a mindennapok során. Ám, egyes csillagjegyek szeretnek ezeknek ellentmondani, még akkor is, ha ezzel sok embert magukra haragítanak.

Bizonyos csillagjegyek nem egyszerűen a mának élnek, hanem saját szabályaik szerint. Pontosabban szabályok nélkül, amelynek más, átlagos emberek kicsit sem örülnek, hiszen ezzel a hozzáállással szembe mennek a megszokott rendszerrel és azokkal, akik szeretnek ezek szerint élni.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

A következő csillagjegyek nagy szabályszegőként vannak számon tartva, sőt mi több, az esetek többségében mindent megtesznek, hogy felrúgják és felülírják azokat.

Kos

A tüzes Kos imád ellent mondani, a szabályok pedig kicsit sem illenek a személyiségéhez. Ő az a jegy, akit ha korlátok és szabályok közé szorítanak, akkor kitör belőle a szabadság iránti vágy, amiért még rombolni is hajlandó lenne.

Skorpió

Bár sokan mondják, hogy a legrosszabb és a legfélelmetesebb jegy, valójában arról van szó, hogy szeret független lenni. A szabályokat elfogadja, de csak is addig, amíg úgy érzi, hogy nem veszélyeztetik a szabadságát.

Oroszlán

A lobbanékony Oroszlán számára minden szabály természetellenes. Ezzel sokan nem értenek egyet a környezetében, de ő egy percig sem hajlandó akár mások, akár a rendszer kedvében járni.

Bika

A furcsa, kissé hangulatingadozó Bika számára csak az létezik, amit ő mond. A többi csillagjeggyel ellentétben úgy érzi, hogy ha a szabályok léteznek, azokat ő maga hozza. Ezzel azonban sok embert magára tud haragítani.

Ez is érdekelhet: 5 csillagjegy, akik mindig engednek a kísértésnek

Életünk során nagyon sokszor csábulunk el, akár finom ételekről, akár egy rossz cselekedetről vagy éppen egy tiltott románcról van szó. Erre pedig néhány csillagjegy jóval fogékonyabb. Ha kíváncsi vagy, mely zodiákusokról van szó, akkor olvasd el a cikkünket!