Barion Pixel 4 rossz szokás, amivel le kellene számolnunk a csillagjegyünk alapján – Coloré

4 rossz szokás, amivel le kellene számolnunk a csillagjegyünk alapján

2023. 01. 27.

Minden csillagjegynek más és más az a mintázata, ami negatív, és ami hátráltatja fejlődését. Éppen ezért, ha tudatosak vagyunk, felszámolhatjuk a karmikus béklyóinkat.

Az emberi jellemnek – és persze a csillagjegyeknek – számos olyan negatív aspektusa van, ami valójában csak az egyént hátráltatja. A bensőnkből fakadó gondolatok, érzelmek, viselkedési minták végül manifesztálódnak a világunkban, és mi igazolva látjuk a negatívumokat.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Pedig mi váltottuk ki, a világunk tükör. Ha pozitív változást és fejlődést szeretnénk, le kell vetni bizonyos berögződéseket. Ilyen lehet a kishitűség, az arrogancia, az irigység, a fals értékítélet, a gyanakvás, a megbízhatatlanság, illetve szavahihetőség hiánya. De vajon, melyik csillagjegynek, mi a legnagyobb csapdája?

Bika: A vágya arra, hogy a dolgok soha ne változzanak

A Bika csillagjegy nem az, aki megváltoztatja rutinjait vagy szokásait, hacsak nem kényszerítik ki ezt tőle – ami újabb problémákat szül. Az rendben van, ha úgy akarjuk csinálni a dolgokat, ahogyan szeretjük, megszoktuk, a Bika azonban túl merev és agresszívvá válhat, ha valaki próbál új utat, alternatívát mutatni. Néha meg kell tudni hajolni, rugalmasnak lenni, mert hiába az akarat, ha ezzel a saját fejlődését gátolja valaki.

Ikrek: Hajlamos nem értékelni azt, amije van

A Bikával ellentétben az Ikrek nem fél a változástól, sőt, ki is provokálja, hiszen elégedetlen a meglévő dolgaival. Nehezen érzi magát megelégedettnek azzal, hogy hol tart, vagy amije van, és szívesebben megy valami új és izgalmas dolog után, hogy jobban érezze magát. Az Ikreknek meg kell tanulnia becsülni és hálát adni a dolgokért, mint a család, egészség, biztonság. És nem panaszkodni, hogy másoknak több van, jobb van.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz: Hiszi, hogy jobban tudja, mint bárki más

Általában nagyszerű belátással rendelkezik, és nagyon jól tájékozott. Hajlamos azonban azt hinni, hogy jobban tudja, mi a legjobb mindenki másnak is, mint ők. Konok, uralni akar minden helyzetet, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy azt ő gondolta ki. De mivel nem mindig tudhatja, mi lesz a legjobb dolog mások számára, ezért ez a perfekcionizmus konfliktusokat szül. Meg kell tanulnia meghallania és megértenie másokat, és belátni, hogy a célhoz néha a más által kigondolt terv is jó lehet.

Halak: Hajlamos a halogatásra

Időnként mindenki megérdemel egy kis szünetet, és jó ötlet, ha vigyázunk magunkra, ne temessen el a stressz. Van azonban egy rossz szokása a Halaknak, mégpedig hogy az utolsó pillanatig halogatják a dolgokat. Ez is túlterheltséget okoz végül, ami stresszel jár.

Borítókép forrása: Unsplash