Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek szörnyen rossz az aurája – Coloré

4 csillagjegy, akiknek szörnyen rossz az aurája

2024. 05. 11.

Vannak csillagjegyek, akik körül egyszerűen nem érezzük jól magunkat, azt a sugallatot keltik bennünk, hogy negatívak, energiáikkal nem táplálnak minket, vagy épp ütik a mi rezgéseinket, elszívják az energiánk, lehangolódunk a társaságukban.

Ez nem jelenti azt, hogy ők feltétlenül rossz emberek, csak talán rossz időszakot élnek meg, valamilyen energetikai elakadásuk van vagy épp nem kompatibilisek velünk. A most következő csillagjegyeknek ún. negatív aurájuk van, ami azt jelenti, csak kevesekkel találnak egymást fejlesztő kapcsolatra.

Rák

Habár a Rák egy gondoskodó, önfeladó csillagjegy, épp ez okozza negatív auráját. Sokszor nem tartja magát elég jónak vagy értékesnek, hitetlen önmagával szemben, destruktívan viselkedik a kapcsolataiban, hogy “bizonyítsa”, nem érdemli meg a boldogságot.

Skorpió

Extrém erős érzelmekre képes csillagjegy, ami ha jó passzban van, akkor hatalmas kreatív energiákat mozgat meg, de ha ez ellentétes amplitúdójú, akkor robban. Könnyen haragra gerjed, ha rossz periódusban van, féltékeny és irigy, illetve bosszúálló.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bak

Amikor hullámvölgyben vannak, még nehezebben kapcsolódnak más emberekhez, elszigetelődnek és a magánytól még undokabbakká válnak. A saját drámájuk és önsajnálatuk pedig elvonja a figyelmet szeretteikről, így cserben hagyják a többieket.

Szűz

Maximalizmusuk mellett híresek a konokságukról, makacsságukról és ha még jó célért is küzdenek, nem látják be, hogy másnak is igaza lehet vagy nem csak az ő verziójuk arathat sikert. Ezzel a rezgéssel félelmet, haragot, antipátiát váltanak ki másokból.

Borítókép forrása: Getty Images