Barion Pixel Ebbe a 4 csillagjegybe tartozik a legtöbb pszicho- és szociopata – Coloré

Ebbe a 4 csillagjegybe tartozik a legtöbb pszicho- és szociopata

2023. 03. 24.

Talán ez egy olyan lista, ahol örülnénk, ha nem bukkanna fel a saját csillagjegyünk. De vajon, milyen tulajdonságokra alapozzák ezt az asztrológusok?

Mindannyiunkban megvan az őrület szikrája, függetlenül attól, milyen józanul viselkedünk vagy nézünk ki. Természetesen az emberek nagy része soha nem lépi át azt a bizonyos határt, vagyis a szikrából nem lesz láng, mert tartanak minket a társadalmi, az erkölcsi normáink és a szociális korlátaink. Vannak, akik meg tudják szelídíteni a bennük élő őrültet, mások viszont képtelenek mindezt kontrollálni vagy csak nagyon nehezen szabnak gátat a bennük rejlő Jokernek.

Sok sorozatgyilkos, szocio- és pszichopata van a világon, és ezeknek a torz elméknek van néhány közös vonásuk, így könnyen besorolhatók bizonyos csillagjegyek közé. Persze aggódni nem kell, attól, ha valaki ezekben a zodiákusokban született, hiszen attól még nem lesz feltétlenül közveszélyes.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

Ezt a csillagjegyet tartják a legveszélyesebbnek. Van egy érzelmileg szövevényes, torz és nagyon sötét oldaluk, amely csak akkor jelenik meg, ha engedik. Időnként annyira frusztráltak, annyira mardossa őket az önbizalomhiány vagy az irigység, hogy csúnya végkimenetelt is elképzelnek magukban. Miközben a felszínen a valaha volt legkedvesebb arcukat mutatják, mártírkodnak és dörgölőznek. Ha ölnek, akkor általában féltékenységből teszik.

Skorpió

Nagyon sötét lelkületűek tudnak lenni. Vakmerőek, nagyon erősek, bosszúszomjasak és remekül játszanak, ha irányításról és manipulációról van szó. Ha gyilkolnak, gyakran szadista hajlammal és elemekkel teszik. Emlékezzünk csak Charles Mansonra, az amerikai gyilkosra és szektavezérre, aki az 1960-as években rengeteg hívét késztette gyilkolásra.

Bika

Annyira szeretik a pénzt, a luxust, a drága és antik javakat, hogy a legnagyobb csalást is elkövethetik, ha meg akarnak valamit szerezni. Gyilkosságot vagy rablást, átverést ezen okból követnek el általában.

Kos

A Kos csillagjegy egészen őrült tud lenni. Impulzívak, türelmetlenek, és agressziójuk durva dolgokra is késztetheti őket. Példa erre Adolf Hitler. Nem érdemes magunkra haragítani őket, mert a következmények nem lesznek kellemesek.

Borítókép forrása: Unsplash