Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek márciusban szerencséjük lesz – Coloré

4 csillagjegy, akiknek márciusban szerencséjük lesz

2022. 03. 03.

A tavaszt mindig a megújulással, a virágzással és a természet újjáéledésével kötik össze. Ez bizonyos csillagjegyekre is igaz lesz.

A csillagjegyek között 4 zodiákus még a szokásosnál is szerencsésebb lesz tavasz első hónapjában, ami nemcsak pénztárcájukon, hanem az életük egyes területeinek pozitív alakulására is igaz lesz.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

Bár sokan szkeptikusak a horoszkóppal és az állatövi jegyekkel kapcsolatban, mégsem érdemes félvállról venni őket, ugyanis sokszor mutathatnak irányt, tölthetnek fel erővel és önbizalommal vagy éppen állíthatnak tükröt nekünk, ha nem megfelelően hozunk döntéseket.

De akkor lássuk, mely jegyeknek lesz csodás 2022 márciusa:

Ikrek

A jegy szülöttei alapvetően is szerencsés csillagzat alatt születtek. Sokat és keményen dolgoznak, amit az univerzum, ha nem is egyből, idővel bőségesen megjutalmaz. Márciusban végre learathatják a munkába fektetett energiájuk minden babérját, ami sok pénzt és elismerést hoz majd számukra.

Oroszlán

A tüzes csillagjegy annak ellenére, hogy igen impulzív, valamiért mindig jó döntéseket hoz. Önzetlensége és védelmező hajlama miatt sokan szeretik és sokan is állnak ki mellette, ha a helyzet úgy hozza. Bár az elmúlt hónapokban sokszor tűnt kilátástalannak az élete, végre biztonságban fogja magát érezni vagy egy nagyobb pénzösszeg vagy egy új szerelem miatt.

Csillagjegyek
Forrás: Northfoto

Nyilas

A céltudatos Nyilas sokat szenvedett a téli hónapokban egyrészt a sok változás, másrészt az anyagi bizonytalanság miatt. Ám, a március neki is sok jót ígér. Új munkahely van kilátásban, ahol képességeinek fejlesztése mellett jóval több fizetésre is számíthat.

Vízöntő

A jegy szülöttei nem igazán szeretnek kockáztatni, de ha márciusban ugranak fejest valamiben az garantált sikert hoz számukra. Ez elsősorban azokra lesz igaz, akik ingatlanvásárlás vagy nagyobb befektetés előtt állnak.