Barion Pixel A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni – Coloré

A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni

2022. 06. 26.

A csillagjegyünk alapján sok mindent meg lehet mondani rólunk, a kapcsolatainkról, talán még a jövőnkről is, így nem meglepő, hogy egyes zodiákusoknál jobban ráismerünk bizonyos tulajdonságokra.

Csillagjegyünk határozza meg, mennyire vagyunk toleránsak, kedvesek vagy éppen makacsak. Utóbbi tulajdonság három jegyre kifejezetten igaz tud lenni, akiknek makacssága néha már olyan túlzásokat tud megütni, ami a bajukat is okozhatja vagy a kapcsolataikra is rányomhatja a bélyegét.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

Kos

A Kosok csillagjegyűekről mindenki tudja, hogy nagyon önfejű, impulzív és hajthatatlan emberek. Ők azok, akik még akkor sem hajlandóak belátni, hogy valamit nem jól csinálnak, amikor már teljesen nyilvánvaló. Ezzel csak az a baj, hogy egy idő után senki sem érzi magát biztonságban mellettük. Ez a makacsság az idő múlásával sem változik vagy csak nagyon keveset, ezért célszerű lenne átgondolniuk, mennyire éri meg ilyennek lenniük.

Szűz

A Szüzek elsőre igen megadó, alárendelt és sokszor visszafogott személyeknek tűnnek, ám gyorsan kiderül, hogy ez csak álca. Ha valami nem tetszik neki, vagy csak olyan kedvük van, addig mennek, amíg a másik meg nem adja magát az akaratuknak. Ez az önfejű és makacs viselkedés egy bizonyos idő múlva teljesen elidegeníti még a házastársaikat is, ezért nem ritka, hogy már egész fiatalon teljesen magukra maradnak.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

Halak

A Halak csillagjegyű emberek igazán intuitív és független emberek, akik sokat segítenek a családjuknak és barátaiknak, ugyanakkor negatív tulajdonságaik közé tartozik, hogy sokszor tudják megmakacsolni magukat, ha olyan dologról van szó, amit nagyon akarnak. A másik két csillagjeggyel ellentétben ők az idő múlásával sokat formálódnak.

Ez is érdekelhet:

Rubin

A rubint sokan az életöröm, a túlfűtött érzelmi állapot kövének tartják. Sokan úgy gondolják, a rubin hatása elsősorban a szerelmi életünkben teljesedik ki. Ez egyaránt értendő testi és lelki vonatkozásban is. Mivel felébreszti a bennünk szunnyadó életkedvet, segít jobban megélni az érzéseinket is. Ha kíváncsi vagy a rubin további tulajdonságaira, akkor olvasd el a cikkünket!