Barion Pixel Ezért annyira lehengerlőek és karizmatikusak a Kos csillagjegyűek – Coloré

Ezért annyira lehengerlőek és karizmatikusak a Kos csillagjegyűek

2024. 04. 13.

Most van a Kos csillagjegyűek időszaka, tudjuk hát meg, miért annyira tüzesek és ellenállhatatlanok!

Az állatövi kerék legelső jegye tüzes, energikus és magabiztos, olyan megállíthatatlan erőt képvisel, amely mindenki életét megfűszerezi. Aszcendense árnyalhatja, de a Kos mindig szenvedélyt, cselekvést és bátorságot jelképez. Aki egy Kossal kerül kapcsolatba, Kos a szerelme vagy családtagja, az vad, kiszámíthatatlan utazásra számíthat az életnek nevezett csodálatos áramlásban.

A Kos egy megszelídíthetetlen futótűz a zodiákusok között, tele optimizmussal és jó adag önszeretettel. A csillagjegy energiája egy meggyújtott gyufához hasonló; gyorsan és fényesen ég, ám ez az energia ugyanolyan gyorsan ki is aludhat, ha nem megfelelőek a körülmények.

csillagjegy, kos
Forrás: Getty Images

Uralkodó bolygója a Mars, nem véletlenül harcosak, büszkék és tüzesek. Születési ásványuk a gyémánt, így szilárdak és olykor hűvösen kimértek, ha ellenféllel találkoznak. Szívós természetűek, és ahogyan a kos állat, valóban ők is sokszor önfejűek, előbb nekirohannak valaminek és csak utána gondolkodnak.

Kos és karrier

Természet adta önbizalommal rendelkeznek, nagyon energikusak mások szemében, még akkor is, ha önmagukat lomhának érzik – ez türelmetlenségükből adódik A Kos bátorságot és függetlenséget sugároz, ereje és szelleme, cinikus szavai vagy megfélemlítik az embereket vagy rendkívül vonzóvá teszik őt mások előtt. Született vezetők, szeretik az irányítást, irány mutatást, szenvedélyesen viszik csapatukat előre, akadályt nem ismerve. A megfelelő partnerekkel csodákat tesznek a karrierben és megváltják a világot.

Kos és szerelem

A Kos csillagjegyűeknek szüksége van romantikus partnerre, aki állja a sarat, bír az erős energiákkal, nem dől ki a szarkazmustól és aki tud a spontaneitásukkal és forró indulataikkal együtt élni. A Kos olyan párkapcsolatokat szeret, ahol válogatás vagy takargatás nélkül elmondhatja őszinte véleményét, és vezető szerepet tölthet be a közös tervek, célok kitűzésében.

Borítókép forrása: Getty Images