Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek két személyisége van – van, amelyik kifejezetten veszélyes – Coloré

4 csillagjegy, akiknek két személyisége van – van, amelyik kifejezetten veszélyes

2024. 04. 06.

Nem az Ikrek az egyetlen csillagjegy, aminek több oldala van és, akik néha teljesen ellentétesek önmagukkal.

Vitathatatlan, hogy minden embernek két oldala van, az egyik derűs, pozitív energiát sugárzó, míg a másik lehet manipulatív, befelé forduló és teljesen negatív. Az, hogy kinek melyik a domináns, már változó. Személyiségünk két oldala gyakran éles ellentétben áll egymással, ami megnehezíti az adott személy kiismerését. Még akár önmaga számára is ambivalens. Olykor frusztráló is, ha eltérő helyzetek egészen más és váratlan oldalainkat hoznak fel. A csillagjegyek között nem árt ismerni, kik a leginkább változó személyiségűek.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bika

Hisznek a stabilitásban és az elköteleződésben, keresik a szilárd pontokat és személyeket. Hűségesek és másoknak is erős alapot szeretnek adni. A csillagjegy szülöttei keményen dolgoznak céljaik elérése érdekében, ezzel együtt rendkívül makacsok tudnak lenni, ami az érem másik oldala. Igényességük olykor piperkőcségbe csap át, ami szintén nem a pozitív listát erősíti.

Rák

Nagyon érzékeny és szeretetteljes csillagjegy, akiknek időbe telik, hogy megnyíljanak mások előtt. Amikor valakinek szeretetre és gondoskodásra van szüksége, nem haboznak ott teremni. Épp ezért olykor ki is használhatják őket. A másik oldaluk is érzékeny, mártíromságra hajlamos, és ezáltal könnyen depresszióba eshetnek. Ilyen időszakukban másokat is lehoznak az életről, így nem kívánatossá válnak.

Oroszlán

Az ízig vérig Oroszlánok szeretik a népszerűséget, az azzal járó figyelmet. Nagyon magabiztos és ambiciózus, akik ugyanakkor másokat is felemelnek – legalább is jó időszakaikban. Esetenként azonban nagyon önzők és felületesek is tudnak lenni, ami teljesen ellentétes az alaptermészetükkel. Oda kell figyelniük, hogy ne szálljon a fejükbe a dicsőség.

Skorpió

Őszinte, hűséges és együttérző emberek, akik mindig könnyednek és vidámnak tűnnek, még akkor is, ha gondjaik vannak. A független életmódot imádják, ezért néha felrúgják kötődéseiket. Negatívum, hogy rendkívül bosszúállóak és birtoklási vágyuk is erős lehet, ha szeretnek valakit. Akkor pedig nem válogatnak az eszközökben, akár bűnt is elkövetnek.

Borítókép forrása: Getty Images