Barion Pixel Így halnánk meg a csillagjegyünk szerint, ha mesebeli gonosz karakterek lennénk – Coloré

Így halnánk meg a csillagjegyünk szerint, ha mesebeli gonosz karakterek lennénk

2023. 09. 08.

Ne ijedjen meg senki, ez egy vicces összeállítás arról, melyik csillagjegynek, milyen befejezés dukál egy mesében.

Akár mesékről van szó, akár a valóságról, minden csillagjegyű ember meghal egyszer. Minden, amit valaha tettünk vagy mondtunk, vagy ami miatt aggódtunk, elfelejtődik. Akár egy másik emberként is visszatérhetünk egy következő életünkben, egy következő történetben, ki tudja. Aki elmélkedik az életen, az sajnos elmélkedik a halálon is, és az egész létezés félelmetes vagy épp ironikus voltán.

csillagjegy, halál, mese
Forrás: Unsplash

Lehet, hogy pont az a vicc az életben, hogy semmi értelme? Nehéz kérdések ezek, viszont nem szeretnénk senkit sem lehangolni. Éppen ezért a csillagjegyek mesebeli „haláltípusai” afféle fekete humor csupán, hiszen minden csillagjegynek megvan a maga személyiség jellemzője, ami miatt akár ilyen véget is érhetnének egy mesében.

Kos: Jet-ski baleset

Akár jet-ski-n vagy motorkerékpáron történik, akár valami nagyon gyors és felháborítóan pajzán szex közepette, a haláluk minden bizonnyal egy tour-deforce távozás lesz. A Kos csillagjegyűek ahogy éltek, úgy is halnak meg: lelkesen és mindenféle óvatosságot mellőzve.

Ikrek: Letépett kezek

Az asztrológiában minden jegynek van egy uralkodó testrésze. Az Ikreknél a kezük. Nagyon kíváncsiak, és ezt a dolgok érintésével fejezik ki. Az állatkertben benyúlnak a majomház rácsai közé, vagy kipróbálják, meg tudják-e állítani az eszterga gépet. És igen, jöhet is a Darwin-díjas halál, elvérezve. Ez aztán az igazi horrorfilm!

Oroszlán: Szelfi baleset

A kissé beképzelt és öntelt jegynek minden bizonnyal a hiúsága lesz a veszte. A mesebeli Nárcisz is a tükörképét bámulva fulladt a vízbe. Az Oroszlánnál jöhet egy szelfi a 4 sávoson, vagy részegen egy híd tetején, esetleg kihajolva félig a záródó metró ajtón…a vége ugyanaz lesz egy horror-vígjátékban.

Skorpió: Bátor önkezűség

A fekete lelkű jegytől nem idegen a halál, szinte ott jár a nyomában, csak épp ő irányítja, mások elpusztítására. A Skorpiók tudják, hogy a halál megtapasztalása annyi, mint újjászületni; és emiatt nem érzelgősködnek. Őket ne irányítsa senki, majd ha úgy döntenek, kiszállnak.

csillagjegy, halál, mese
Forrás: Unsplash

Bak: Megrendezett temetés

Annyira érdekli, hogy mások mit gondolnak róla, és mennyire szeretik, hogy képes lenne a saját halálát megjátszani, csak hogy lássa, kik mennek el a temetésére. Pedig bármit is tapasztalna ott, elégedetlen volna. Ezért jobb, ha a Bak felhagy a megfelelési kényszerrel és önmagát adja.

Halak: Emberáldozatként

Azt mondják, hogy ha nem szereted, ha lábtörlőnek használnak, akkor kelj fel a padlóról. A Halak csillagjegyűek kissé mártírok, gyakran társfüggők, akik a belüket kidolgozzák a másikért, hogy cserébe szeressék őket. Fel kel ezzel hagyni, mert a végén még önkéntes emberáldozatok lesznek egy kannibál szekta támadásakor.

Borítókép forrása: Unsplash