Barion Pixel A legbutább csillagjegyek rangsora – vigyázat, nem megsértődni – Coloré

A legbutább csillagjegyek rangsora – vigyázat, nem megsértődni

2023. 09. 03.

Az asztrológia szerint a csillagjegyek aszerint is összevethetők, hogy ki a “legbutább”.

Biztosan senki nem akar ezen a listán szerepelni, ám az asztrológusok valóban azt állítják, hogy nem minden csillagjegy képviselői egyformán éleseszűek. Egyszerűen nem ez az erősségük, nem ezért szeretjük őket. Attól még lehetnek odaadóak, kedvesek, türelmesek, segítőkészek, nagy teherbírásúak, szóval számos dologgal kitűnhetnek. Csak nem feltétlen az a mondás járja náluk, hogy “vág az esze, mint a borotva”.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az egoista, állandó figyelmet igénylő és domináns Oroszlán csillagjegyűek annyira megszállottjai lehetnek a hatalomnak vagy a rivaldafénynek, hogy viselkedésük ostobának, akár etikátlannak is tűnhet. Tehát nem arról van szó, hogy nem állnának helyt egy kvíz show-ban, hanem arról, hogy annyira énközpontúak, hogy tetteik olykor haszontalannak tűnnek a köz számára, viselkedésük pedig átcsaphat agresszióba is, ha megsértik a büszkeségét.

Rák

Rájuk az a mondás igaz, hogy a “határozatlanság is döntés”. A jegy képviselői ugyanis annyit méláznak és tétováznak, hogy lekésnek dolgokról. Túlságosan érzékenyek, túlagyalnak mindent, túlmagyaráznak mások előtt, így azt a benyomást keltik, hogy ostobák. Az érzelmek emberei, ami egyben erő és gyengeség is, a kulcs a kontroll náluk.

csillagjegyek akik sosem nőnek fel
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

Ők sem a klasszikus értelemben buták, viszont annyira a saját világukban élnek, annyira egy képzeletbeli, akár virtuális vagy jövőbeni kép rabjai, hogy a jelent olykor nem is tudják megfelelően értelmezni. Ez pedig azt eredményezi, hogy nem értik őket. Az illúzióik vakká teszik őket a való világra, ezáltal, akik a jelenben élnek, megkérdőjelezik épelméjűségüket.

Bika

Makacs öszvérekként ragaszkodnak a saját dolgaikhoz, gondolataikhoz, földhözragadtan érvelnek. Emiatt nem nyitottak az újra, a másra, a változásra, és így begyöpösödött emberekként is elkönyvelhetik őket. A Bikáknak túl kell látniuk saját korlátaikon, különben gyerekesnek vagy buta maradinak bélyegzik őket.

Borítókép forrása: Unsplash