Barion Pixel 3 csillagjegy, akik mindenkinél hűségesebb barátok – Coloré

3 csillagjegy, akik mindenkinél hűségesebb barátok

2022. 06. 24.

A barátság minden csillagjegy számára fontos, ám nem mindegyik érzi úgy, hogy kölcsönösségen kell alapulnia egy ilyen kapcsolatnak.

Bizonyos csillagjegyek számára a barátság nemcsak a bulikat, a jó pillanatokat és a közös iskolás élményeket jelentik, hanem azt is, amikor a legmélyebb időszakban lehetnek ott valaki mellett.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ezek ugyanis azok a helyzetek, szituációk, amikor megmutatkozik valaki igazi jelleme, szeretete a másik felé és persze az is, mennyire tudja előtérbe helyezni a barátját, ha annak szüksége van rá. Ezt sokan csak felnőtt korukban kezdik értékelni igazán, pedig már egészen fiatalon érdemes lenne felismerni, kik is valójában az igaz barátok.

Bár minden csillagjegyben találhatunk olyan embert, aki jó barát, három zodiákusra ez még inkább igaz!

Skorpió

Sokan mondják rájuk, hogy végletesek, nehezen lehet rajtuk kiigazodni, holott náluk jobb és támogatóbb barátot keresve sem találni. A Skorpiók tűzön-vízen képesek átmenni azért, akit barátjuknak tartanak. Ha kell másokkal is szembe szállnak, csakhogy megvédjék azt, aki az életük része. Az ő barátságukat érdemes azonban megbecsülni, mert amilyen nehezen fogadnak be embereket a szívükbe, olyan könnyen lehet őket elveszíteni. Ám, ha valaki kicsit is kimutatja számukra, mennyire értékeli a tetteiket, örök barátra talál bennük.

Kos

A makacs, önfejű és sokszor meggondolatlan Kos egyik legjobb tulajdonsága, hogy amikor a barátairól van szó nem ismer lehetetlent. A csillagjegy szülöttei mindent félre dobnak, ha szükség van rájuk. Hihetetlenül toleránsak és együttérzőek. Számukra az egyik legfontosabb dolog, hogy a barátaik mindig biztonságban érezhessék magukat mellettük és rögtön ott tudjanak teremni, ha az ő segítségükre van szükség.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A bátor és harcias Oroszlánok nem tartoznak a sok baráttal rendelkező csillagjegyek közé, de ha valaki mégis egy Oroszlán barátságát élvezi az tegye össze a két kezét. A jegy szülöttei minden vészhelyzetből képesek kihúzni a barátaikat, akikkel nincs olyan alkalom, amikor ne lennének őszinték. Ezzel a tulajdonsággal pedig sok ember szemében az egyik legkorrektebb csillagjegy. De, ha ez nem lenne elég, nagyon figyelnek rá, hogy barátaikat mindig meglepjék és érezzék, hogy van, aki törődik velük.

Ez is érdekelhet:

Rubin

A rubint sokan az életöröm, a túlfűtött érzelmi állapot kövének tartják. Sokan úgy gondolják, a rubin hatása elsősorban a szerelmi életünkben teljesedik ki. Ez egyaránt értendő testi és lelki vonatkozásban is. Mivel felébreszti a bennünk szunnyadó életkedvet, segít jobban megélni az érzéseinket is. Ha szeretnél többet tudni a rubinról, akkor olvasd el a cikkünket!