Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akikre rájárhat a rúd 2022-ben – Coloré

3+1 csillagjegy, akikre rájárhat a rúd 2022-ben

2022. 01. 25.

Ha nem vigyáznak ezek a zodiákusok, akkor a rossz döntéseiknek komoly következményei lehetnek.

Az elmúlt évek nem voltak éppen könnyűek, egyik csillagjegy számára sem. A 2020 után csodára vártunk, de 2021 sem volt épp sétagalopp.

Csillagjegyek
Forrás: Northfoto

A legtöbben úgy vélik, 2022-ben már fellélegezhetünk, hiszen sokkal jobban fog hasonlítani ez az esztendő a pandémia előtti, korábbi időszakokra. Aki készített újévi tervezőt az jó esélyekkel több sikert fog elérni ebben az évben, mint azok, akik nem hisznek a változásban, így a mának élnek. Azok is nagyon megüthetik a bokájukat, akik még mindig nem vállalnak felelősséget az életükért és döntéseikért, hiszen a karma sosem téveszti el a házszámot.

Szűz

A jegy szülöttei szeretik az izgalmakat, a kalandot, a drámát. Mindaddig, míg nem a saját bőrüket viszik a vásárra. Mert bár harcos kedvűek, és nagy hanggal képesek támadni, gyorsan megijednek, ha nem az ő forgatókönyvük szerint alakulnak a dolgok. A Szüzeknek jót tenne, ha végre felelősséget vállalnak tetteikért, különben minden a feje tetejére áll majd az életükben.

Mérleg

Hol jobbra, hol balra billennek. Mindig igyekeznek kiszámolni a lehetőségeket, és szeretnek mindig előrébb járni pár lépéssel, mint mások. Sokáig vacillálnak, aztán hoznak egy döntést, amit biztosnak gondolnak. De a sok mérlegelés és az egó nem mindig jó tanácsadó, így előfordul, hogy elszámítják magukat. Olyankor sértetten néznek körbe, hogy mi történt, miért nem jött be az általuk vizualizált forgatókönyv. Néha nem ártana spontánabbnak lenniük, és persze az egóból is lejjebb adniuk.

Peches Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A büszke és mindig magabiztos Oroszlánok el sem tudják képzelni, hogy valami kihozza őket a sodrukból. Ha mégis, akkor is bőszen palástolják és igyekeznek higgadtnak mutatkozni. Erre az erejükre szükség lesz 2022-ben, mert sok apró bosszúságra számíthatnak a munkahelyükön.

Rák

Alapvetően a saját problémázása eredménye lehet, ha rájár a rúd idén a Rákokra. Ha sokkal inkább keresné a pozitívumokat és lehetőségeket az új helyzetekben, feladatokban, akkor képes lenne megfordítani a negatívnak vélt előjelet.