4 csillagjegy, akik mindenkinél jobban élvezik a karácsonyi készülődést

A karácsonyt megelőző hetek sokunkat töltenek el izgalommal, elsősorban a készülődés, a sütés-főzés és persze az otthonunk dekorálása miatt.

Ám, ahogy sok mindenben itt is nagy hatása van a csillagjegyünknek, hiszen minden egyes zodiákus máshogy és másmilyen intenzitással éli meg az ünnepeket.

Csillagjegyek Karacsonyi Keszulodes
Forrás: Unsplash

Egyesek inkább visszafogottabban, a karácsony előtti napokban fognak hozzá az égők előhalászásához és a családi vacsorához szükséges alapanyagok beszerzéséhez, míg mások már december első napján úgy érzik, hogy a tökéletes hangulat érdekében hetekkel előbb neki kell állniuk elintézni mindent.

De, hogy pontosan, mely csillagjegyekről van szó?!

Skorpió: Ők azok, akik már novemberben alig bírnak magukkal, ezért elsők közt kezdenek kutatni a legújabb dekorációs ötletek után. Van hogy már Halloweenkor fényekkel dobják fel a lakásukat és az ajándékok terén sem tétlenkednek. Szeretnek alaposan felkészülni a családjuk és a barátaik ajándékozására, így nemcsak értékes, hanem személyes meglepetéseket is beszereznek.

Mérleg: A csillagjegy szülöttei a karácsonyi készülődésben a sütés és főzés szeretetét tartják a legjobb dolognak. Talán nem is meglepő, hogy már hetekkel karácsony ünnepe előtt a legfelkapottabb mézeskalács, halászlé és bejgli receptekkel plakátolják ki a hűtőjüket. Sőt, még a hétvégéiket is kísérletezéssel töltik, hogy az ünnepekre tökéletes ételekkel lepjék meg szeretteiket.

Oroszlán: Ők azok, akik már októberben szeretik előre beszerezni az ajándékokat. Nem szokták és nem is akarják az utolsó pillanatra hagyni a teendők elvégzését pontosan amiatt, hogy csak és kizárólag boldog arcokat lássanak a fa körül.

Rák: Az Rák csillagjegyűeket is korán átjárja a karácsony szelleme. Képesek már októberben karácsonyfát állítani, feltenni a gyöngyfűzért és különböző illatgyertyákat tenni az otthonuk minden egyes pontjára, hogy fahéj, szegfűszeg és narancs illatokba térhessenek haza.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!