Barion Pixel Igazi kutyabarátok: ez a 3 csillagjegy jobban szereti az ebeket, mint az embereket – Coloré

Igazi kutyabarátok: ez a 3 csillagjegy jobban szereti az ebeket, mint az embereket

2024. 05. 28.

Ezek a csillagjegyek túlmutatnak azon, hogy háziállat-tulajdonosok legyenek, hiszen igazi kutyabarátok, és megbonthatatlan családi köteléket alakítanak ki szőrös szeretteikkel.

A kutya az ember barátja, de sokaknak akár a családtagja is lehet, olyan erős a kötelék közöttük. A kutyák feltétel nélkül szeretnek, bárkik is legyünk, elfogadnak minket. Ennek ellenére sem mondható minden ember kutyás típusnak vagy állatbarátnak. A most következő csillagjegyek azonban igazán mély affinitással vannak az ugató barátaik felé, rajongva szeretik kedvencüket, és akár szívesebben is időznek vele, mint kétlábú embertársaikkal.

Nyilas: az energikus és kalandvágyó kutyafanatikus

A Nyilas, a Jupiter által uralt tűzjegy olthatatlan kalandvágyú, melyben nagyszerű társ bármilyen eb. A Nyilas emberek határtalan energiájukról és lelkesedésükről ismertek, így tökéletes párjai az aktív életmódra vágyó kutyáknak. Boldogan indulnak el a szabadtéri programokra, új ösvényeket fedeznek fel, és különféle tevékenységekben vesznek részt négylábú társaikkal, legyen az agility vagy hegyi túra. A Nyilas csillagjegyűek nagyra értékelik azt a féktelen örömöt és spontaneitást, amelyet a kutyák hoznak az életükbe, és vidám lelkületük erős köteléket teremt közöttük.

kutyafuttató
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix
0 /eletmod/ezoteria/3-csillagjegy-kutyabarat-ezo/