Barion Pixel Lehűlés érkezik, és az esernyőt sem hagyhatjuk otthon! – Coloré

Lehűlés érkezik, és az esernyőt sem hagyhatjuk otthon!

2024. 03. 22.

Máté Péter nem véletlenül énekelt a ravasz tavaszról, hiszen meglehetősen szeszélyes évszak. A húsz fok és az esernyő simán megférnek egymás mellett, ezért mindenre számíthatunk a következő napokban.

Ma készülnünk kell esernyővel, de délutánra egyre több helyen fog kisütni a nap. A Dunántúlon erős lesz a szél, de máshol nem kell erősebb lökésekre számítani. A hőmérséklet a hűvösebb tájakon 11 fok lesz, de sok helyen 19 fokra is felmehet.

https://colore.hu/meghitt-unnepek/23-ev-shrek-a-zold-ogre-kviz/

Szombaton változóan felhős időnk lesz, de a nap sugarai át-áthatolnak a felhőkön. Estig az eső nem fog esni, de a szél erős lehet. A hajnali órákban 2-8 fok lesz, napközben pedig 14 és 21 fokig emelkedik a hőmérséklet – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Vasárnap felhős, helyenként kifejezetten borult lesz az ég. Ha elmegyünk otthonról, ne hagyjuk otthon az esernyőt! A hőmérséklet is meglehetősen lecsökken, hiszen napközben a csúcshőmérséklet 14 foknál fog tetőzni.

A jövő hét elején a hidegfront éreztetni fogja a hatását, és hétfőn is legfeljebb 12 fokot mérhetünk. Keddtől már valamelyest melegebbet érezhetünk, de számítanunk kell záporokra, és a napot várhatóan pénteken látjuk legközelebb intenzíven sütni.

Nyitókép forrása: Pixabay
/egeszseg/test-es-lelek/esernyot-ne-hagyjuk-otthon/