Barion Pixel Viszlát sötét karikák! – Íme a legjobb módszerek a ragyogó tekintetért – Coloré

Viszlát sötét karikák! – Íme a legjobb módszerek a ragyogó tekintetért

2021. 01. 12.

A szem alatti karikák a legtöbb esetben nem egészségügyi problémát jeleznek, mindössze esztétikailag lehetnek nagyon zavaróak.

andriyko podilnyk zGQ17qQMaaM unsplash 1
Forrás: Unsplash

Sokszor a fáradtság, kialvatlanság és a stressz miatt lesz sötétebb a szemünk alatti rész, amelyre a méregdrága krémek helyett inkább alkalmazzunk olyan egyszerű praktikákat, amelyek már a nagymamáink idejében is beváltak.

Burgonya

Hihetetlen, de a nyers burgonya csodákra képes a sötét karikákkal szemben, ugyanis tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amelyek feltöltik és lágyítják a fáradt bőrt.

Rózsavíz

Ez a finom, illatos nedü A-, és C-vitaminban, illetve antioxidánsokban gazdag, amely erősíti és feszesíti a bőr kötőszöveteit.

Uborka

Nem viccből látni uborkával a szemén relaxáló nőket a kádban a divatmagazinok hasábjain és a filmekben, mivel felfrissíti, nyugtatja és regenerálja a szem fáradt bőrét.

Kamilla

Egy frissen lefőzött kamillateát érdemes borogatásként is alkalmazni. Percek alatt frissebb és üdébb tekintetet varázsol. Mindezek mellett feszesíti és fiatalítja is a szem alatti részt.

Nektek milyen bevált praktikáitok vannak?