Barion Pixel Madame Maria Galland: egy táncművész, aki anti-aging kozmetikumaival forradalmasította a szépségipart (x) – Coloré

Madame Maria Galland: egy táncművész, aki anti-aging kozmetikumaival forradalmasította a szépségipart (x)

2024. 06. 04.

Egy táncosnő, aki forradalmasította a szépségipart

Madame Maria Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli párizsi táncművész az 1960-as években alapította meg professzionális kozmetikai márkáját, ami azóta meghódította a világot. Maria a szépségápolás addigi tradíciói helyett egy teljesen új, személyre szabott termékcsaládot hozott létre, ami hatékonyan veszi fel a harcot már a bőröregedés első jeleivel szemben.

2
fotó: Madame Maria Galland, forrás: https://mariagalland.ca/en/pages/decouvrir-soins-maria-galland-paris

A francia táncosnő akkor kezdett bele a munkába, amikor először látta imádott édesanyján az idősödés jeleit. Innentől kezdve Maria élete első számú küldetésének érezte, hogy megtalálja a megoldást a bőröregedéssel szemben és újra mosolyt csaljon édesanyja arcára. A táncosnő egész életét arra tette fel, hogy felfedezze, hogyan alkothat meg egy olyan termékcsaládot, ami hatékony segítsége lehet a nőknek a ráncok elleni küzdelemben.

Egy vízióból világmárka

A márka több mint 60 éves és 40 országban 10 000 szépségszalon használja a professzionális termékeit és módszereit. Nem véletlen a világsiker, hiszen a Maria Galland elhivatott a prémium minőség iránt. Az exkluzív hatóanyagokat tartalmazó termékeik fejlesztése során a márka kutatói folyamatosan figyelik a hölgyek változó bőrápolási igényeit és szükségleteit. Az eredmény minden esetben azonnali és látványos. A termékek textúrája és az illatok pedig magabiztossá teszik a nőket. A Maria Galland palettáján megtalálhatóak többek között: letisztítók és tonikok, hidratáló krémek, érzékeny bőrre való regenerálók, feszesítő termékek, fényvédők, sminkek és egyéb bőrápolási kozmetikumok. A márka hatóanyagokban és textúrákban gazdag termékpalettája pedig folyamatosan bővül újdonságokkal, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb terméket. Legyen szó arcápolásról, testápolásról vagy sminkről.

3
fotó: Vida Dóra

Feszesítés a jégbor kivonat erejével

A Maria Galland Paris csúcsterméke, a 660 LIFT’EXPERT, ami a jégbor kivonat erejével feszesíti a bőrt, emellett anti-aging peptideket is tartalmaz, amik fokozzák a bőr természetes kollagén termelését és rugalmassá teszik az arcbőrt. A luxus arckrém emellett máriatövis kivonatot, Tokoferolt, Lecitint, Dipeptidet és Hyaluronsavat tartalmaz, ami megelőzik a bőr öregedésének további jeleit.
Prémium minőség, szakképzett kozmetikusok
A Maria Galland számára a prémium minőségű kozmetikumok forgalmazása mellett a szakértelem is rendkívül fontos, ezért a Kalcsu Cosmetics szakképzett csapata segít a kozmetikusoknak abban, hogy megszerezzék a szükséges termékismeretet és ezáltal még hatékonyabban kiszolgálhassák a nők egyedi szépségápolási szükségleteit.

1
fotó: Vida Dóra
/divat/szepseg/maria-galland-egy-tancmuvesz-aki-anti-aging-kozmetikumaival-forradalmasitotta-a-szepsegipart-x/