Barion Pixel Vajon mi lehet a titka? Heidi Klum megmutatta csodás alakját – Coloré

Vajon mi lehet a titka? Heidi Klum megmutatta csodás alakját

2022. 03. 21.

A 48 éves Heidi Klum igazi csodának számít a sztárvilágban, ugyanis négy gyermek anyukája, de még mindig tökéletes és feszes alakkal büszkélkedhet.

Heidi Klum pár éve a 32 éves Tom Kaulitz szívét is meghódította, aki 2019-ben hivatalosan is feleségül vette, kapcsolatuk pedig azóta is irigylésre méltóan boldog.

Amfar Milano 2011
Forrás: Northfoto

A legtöbb ember szülés nélkül, 30 évesen sem néz ki olyan jól, mint a 90-es évek egyik legsikeresebb modellje, ezért nem csoda, hogy mindenki Heidi titkára kíváncsi.

Bár a genetikának is sok köze van kifogástalan megjelenéséhez, Heidi Klum nem titkolja, hogy nagyon sok munkája van abban, ahogy kinéz és persze négy alapszabályt is betart, amit a rajongókkal is megosztott.

Edzés

Heidi hetente négyszer edz, mégpedig a híres személyi edző, David Kirsch tanácsai szerint. Ide tartozik a futás, a kerékpározás, a súlyemelés és az úszás. Ezeket többnyire a szabadban, a természetben szereti csinálni a modell.

Víz

A négygyerekes Heidi Klum napi 3 liter vizet iszik, hogy kiürítse a teste méreganyagait. Ezenkívül a sok folyadék segíti a fogyást, a fittség és a ragyogó bőr megőrzését.

Időszakos diétázás

A szupermodell igazi hedonistaként él, így a tésztákat és az édességet sem vonja meg magától. Ettől függetlenül egy nagyobb műsor vagy munka előtt ő is szereti magát formába hozni. Csodadiétája lényege, hogy csak és kizárólag zöldséget, gyümölcsöt és hasznos szénhidrátokat fogyaszt.

Kávé helyett citromos víz

A citromos vízre rengeteg sztár esküszik, ugyanis reggelente nagyszerűen beindítja az emésztést, de ha ez nem lenne elég, a szigorú edzést követők izmainak rugalmasságát is támogatja. Így már érthető, mitől olyan feszes Heidi Klum teste.

Forrás: vogue.fr