3+1 híresség beauty brandje, amit érdemes felfedezni

Az igazán hiteles nők csak olyan szépségmárkák mellé állnak, amit maguk is jónak találnak. Ha pedig nincs ilyen, saját vonalat terveznek.

Nagy üzlet a szépségipar, és az influenszerektől kezdve a nemzetközileg ismert színészekig vagy énekesnőkig mindenki kap felkérést egy-egy kollaborációra. Parfümből például rengeteg példát tudunk azonnal említeni, gondoljunk csak Britneyre, Julia Robertsre vagy Cate Blanchettre, akik mindannyian beálltak egy illat mögé.

Golden Globe Awards 2020: Red Carpet
Forrás: Northfoto

Nekünk csak ki kell választanunk, kinek adunk hitelt, és milyen termékek hatásáról szeretnénk megbizonyosodni. Nem egy sikertörténet ismert, amikor egy a hangjáról vagy a divatkollekciójáról, színészi kvalitásairól ismert celebritás új szintre emeli a befolyását, életmódprogramot hirdet, vagy épp létrehozza a saját smink– vagy kozmetikai kollekcióját.

A fiatalok kedvelt énekesnője, Halsey 2021 elején indította el saját sminkbrandjét, amit Jeanne Chavezzel és Dineh Mohajerrel karöltve álmodott meg és hozott létre. A sminkek épp olyan színesek és energikusak, mint maga a popsztár. Az About Face Beauty brand első három színpompás kollekciójában dominálnak a csillogó, neonfényű és fémhatású árnyalatok.

A színészi babérokkal is kacérkodó modell, Kate Upton egy wellnessmárkát hozott tető alá, melynek a Found Active nevet adták. A Hatch Beauty Brands segítségével bemutatott kollekcióban nemcsak test- és bőrápolási termékeket találunk, hanem gumivitamint is, mely belülről szolgálja a vitalitást. A kerekded idomaira büszke híresség sok nőnek ad inspirációt.

Iggy Azalea az egyik legönazonosabb női rapper, aki sosem titkolta, hogy plasztikáztat. Nyers szövegei és különleges karaktere a biztosíték arra, hogy a Totally Plastic sminkkollekció valóban azt adja, amit elvárunk tőle. Már a csomagolás is zavarba ejtően eredeti, hát még a futurisztikus árnyalatú szemhéjpúderek, highlighterek és szájfények.

A szép és dús haj manapság nem feltétlenül a természet műve, de Priyanka Chopra esetén nem kell kételkednünk abban, hogy amit látunk, az eredeti. Az indiai származású gyönyörű színésznő a természetesség nagykövete, Anomaly hajápolási termékei pedig környezet- és pénztárcabarát alternatívák, ráadásul nagyon hatásosak is.

Forrás: harpersbazaar.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban