Barion Pixel A Victoria’s Secret búcsúzik az angyalaitól – nagy változásra készül a márka – Coloré

A Victoria’s Secret búcsúzik az angyalaitól – nagy változásra készül a márka

2021. 06. 17.

Nemrég jelentették be, hogy dokumentumfilm készül a márka születéséről és sikeréről, most azonban újabb nagy hírrel jöttek a Victoria’s Secret tulajdonosai.

Az elmúlt évek szépségideál változásai és a nők sokszínűségének elfogadása óriási dologra ösztönözte a fehérnemű márkát.

Victoria's Secret Runway Fashion Show 2018
Forrás: northfoto.com

Persze ez nem azt jelenti, hogy minden szupermodelljüktől megválnak, mindössze olyan nők is helyet kapnak a modellek között, akik szépséghibáikkal és természetességükkel fogják támogatni a VS márkáját. Martin Walters vezérigazgató a következőképp nyilatkozott:

„Túl lassan reagáltunk a világ változásaira. Fel kellett hagynunk azzal, hogy mit akarnak látni a férfiak és mit a nők. Fokozatosan fognak eltűnni a márka angyalai, ugyanis már nem lehet őket kulturálisan relevánsnak mondani.”

Az elmúlt években rohamosan zuhanni kezdett a Victoria’s Secret részvényeinek értéke, mivel más brandekkel ellentétben még mindig a tökéletes szépséggel próbálta fenntartani a vásárlói érdeklődését.

A következő években viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a marketingre és a podcastokra is, illetve hét inspiráló nővel megalakították a VS Collective csapatát, akik között Priyanka Chopra-Jonas színésznő, Megan Rapinoe futballsztár, a dél-szudáni menekült és modell Adut Akech, Eileen Gu kínai freestyle síző, a fotós és a #Girlgaze alapítója Amanda de Cadenet, a modell Paloma Elsesser és a brazil transzmodell Valentina Sampaio kaptak helyet.

Forrás: justjared.com