Barion Pixel 2022 legmerészebb szemsminkje, amit a legnagyobb sztárok is imádnak – Coloré

2022 legmerészebb szemsminkje, amit a legnagyobb sztárok is imádnak

2022. 01. 14.

Januárban sokan hajlamosak lehetünk befordulni, ami bizony a megjelenésünkön is észrevehetővé válik. Általában komorabb árnyalatú ruhákat és sminkeket alkalmazunk, ám az idei év első hónapjában olyan szín kapja a főszerepet, amit még a sztárok sem hagyhattak ki.

A lila szemhéjfesték kötelező kelléke lesz a sminktáskánknak, ami egyszerre gyógyír a lelkünknek és igazi fűszer a mindennapi sminkünknek.

Dua Lipa
Forrás: Northfoto

Olyan nagy hírességek szerettek bele ebbe az árnyalatba, mint Hailey Bieber vagy éppen Dua Lipa. Ők jöttek rá, hogy könnyed játékosságot és egy leheletnyi vidámságot lehet vinni egy egyszerű szemsminkbe is, ha jól használjuk ezt a nüanszot.

A sminkmesterek szerint a belső szemzugtól, egészen a szemöldökcsontig érdemes kiemelni a szemünket ezzel az árnyalattal, hogy a hatás drámai, mégis kellemes maradjon. Aki kicsit félne a lilától, az kezdje a felső és az alsó szempillatöveknél, ahol satírozza el a szemfestéket. Ezzel kicsit finomabb lesz a végeredmény, de mégis egyediséget kölcsönöz neki.

A lila szemsmink egyébként a 90-es években volt igazán divat, ami úgy néz ki újra teret nyer magának mind a fiatal, mind a 30-as korosztály körében.

Ha esetleg kéne egy kis inspiráció, íme néhány zseniális sminkötlet:

Forrás: vogue.com