Az idei év legmenőbb karácsonyi sminkje, amit Hailey Bieber is kipróbált

Bár a karácsonyi bulik helyett idén is inkább szűk családi körben fognak ünnepelni az emberek, ettől még lehetünk varázslatosan szépek.

A szeretet ünnepe a pihenésről, a lakomákról és a jobbnál jobb karácsonyi filmekről szól, de azért ha rokonokhoz látogat a népes család mindenki szeret kiöltözni és jó formában mutatkozni. A karácsonyi outfitek mellett, ezért érdemes a sminkünkre is nagyobb hangsúlyt fektetni.

Hailey Rhode Bieber In Berlin
Forrás: Northfoto

A hangsúlyos szemek és vörös ajkak helyett, idén egy egészen különleges, mégis visszafogottan üde sminktechnika lett a legnépszerűbb, amelyet a világhírű modell, Hailey Bieber is kipróbált. A fiatal szépség Nikki Wolff sztársminkeshez látogatott el, aki szerint 2021 karácsonyán a leheletnyi alapozás, natúr ajkak és a zöld szemceruza hármasa a legjobb választás, ha tökéletes és hibátlan ünnepi külsőt szeretnénk magunknak.

„Hailey valami szórakoztató, csinos, de kényelmes sminkre vágyott, amit színekkel akart feldobni.” – mondta Nikki. „Ezért zöld ceruzával húztam ki a szemeit, majd irizáló szemhéjpúdert használtam a szemhéjára – a középső és a belső sarkokban –, hogy többdimenziós hatást keltsek.”

Legyen szó levélzöldről, smaragdról, méregzöldről vagy indigóról, a zöld árnyalatai nagyszerűen kiemelik a szemszínt, a bulizás időszakában pedig egyszerre érhetünk el egyedi és visszafogott végeredményt.

Forrás: vogue.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!