Barion Pixel Hailey Bieber téli kabátja nemcsak egy imát, egy teljes misét megér a divat oltárán – Coloré

Hailey Bieber téli kabátja nemcsak egy imát, egy teljes misét megér a divat oltárán

2023. 12. 03.

Hailey Bieber ismét egy új trendet indíthat útjára: ezúttal a téli időszakra vonatkozó öltözködési stílusesszenciája jelentheti az új inspirációs forrást a divatérzékeny közönség számára.

A „glazed donut” körmök és a latte-trend útra indítását követően Hailey Bieber ismét magasra tette a lécet, már ami az öltözködését illeti. Mrs. Biebert ezúttal New York utcáin fotózták le egy olyan outfitben, amelynek kulcsdarabja, egy oversized télikabát az őszi színpaletta egyik legszebb színében, a burgundiban pompázott. Persze nemcsak ezért az egy darabért éri meg kielemezni Bieber öltözékét, hiszen, ahogy ráfordulunk a télre, számunkra is egyre inkább tanulságos jellegűvé válik az öltözködése. 

Hailey Bieber és a burgundi kabát

Az utóbbi időszakot figyelembe véve korántsem meglepő szettben kapták lencsevégre a paparazzik nemrég Justin Bieber énekes feleségét, Hailey Bieber modellt. Hailey outfit-esszenciája ugyanis meglehetősen szilárd alapokon nyugszik az utóbb időszakban: szinte alig észlelhető miniszoknya, oversized pullóver és egy Mary Jane-balerina cipő alkotják szettjei szívét. 

Hailey Bieber, Hailey Bieber kabátja
Kép forrása: Gotham/Getty Images

Hasonló sorvezető mentén álmodta meg az alábbi outfitjét is, amikor egy nagy pohár vörösborra emlékeztető, oversized kabátban jelent meg a Nagy Alma utcáin. Öltözékének egyértelmű ékköve ez a túlzott hajtókákkal, széles vállrésszel és húzott derékkal rendelkező, gazdag, burgundi színű kabát, amelyet minimalista darabokkal párosított. Köztük például egy fekete pulóverrel és egy olyan, Lado Bokuchava-féle fekete, bőr miniszoknyával, amely jócskán kimeríti a mini fogalmát, hiszen alig látszik a pulóver alatt. 

Lehetséges, hogy Hailey a következő Calzedonia-lány szerepére pályázik, hiszen outfitjét a fehérneműmárka őszi-téli kollekciójának egy darabjával egészítette ki. Mrs Bieber stílusesszenciájának elmaradhatatlan darabja, a fekete mikro napszemüveg ezúttal sem maradhatott otthon, míg lábbeliként ezúttal egy finom tömbsarokkal ellátott Mary Jane balerina cipőt választott. Hailey természetesen tisztában van azzal, hogy már csak praktikai szempontból is megéri táskával elindulni otthonról, így ezúttal egy boros árnyalatú füles utazótáskával vágott neki az előtte álló feladatoknak. 

Mit tanítasz nekünk, Hailey?

A Hailey öltözékében felfedezhető gazdag, borra és elődjére, a kékszőlőre emlékeztető árnyalatok tökéletesen mutathatnak sötétkék és fekete, valamint szürke felsőruházat mellett. Ugyan a modellnek koránt sincs szüksége arra, hogy valami megnyújtsa az alakját, a bokáig érő, egyszínű oversized kabát az optikai csalásra is tökéletes alternatívát nyújt. 

A kabát nemcsak színét, hanem szabását tekintve is jó választásnak tűnik, hiszen a Hailey-n látható darab derékban szűk szabása azoknak a hölgyeknek a derekát is kihangsúlyozza, akiket oszlop alkattal áldott meg a sors. (Ilyen alkattal rendelkezik például Nicole Kidman, aki magassága és kiugró dimenzóinak hiánya miatt kerülhet ebbe a kategóriába.) Ugyanezt a homokóra hatást erősíti fel a kabát kihangsúlyozott vállrésze is, amely optikailag kiegyenlíti az esetlegesen eltolódó egyensúlyt a felső test és a láb között.

Bieberék és a baba

Hailey egyébként épp az elmúlt időszakban fakadt ki az alkatát ért támadások miatt: a modell azután kelt saját maga védelmére, hogy egy, az Instagramra feltöltött képe után elindultak a találgatások arról, vajon gyermeket vár-e. (Hailey és férje, az énekes Justin Bieber 2018-ban házasodtak össze, s azóta nagyjából havonta találgat a sajtó arról, vajon megérkezett-e hozzájuk a gólya.)

Hailey a GQ Hype magazinban tette fel a költői kérdést: „Nem lehetnék csak egyszer felfúvódva anélkül, hogy terhes lennék?” – utalva ezzel arra, hogy a követők nehezményezték, hogy 26 évesen miért nem olyan lapos a hasa, mint az évekkel korábbi fotóin. 

A modell egyébként a beszélgetésben azt is elmesélte, ha egyszer családjuk bővítésére adnák a fejüket, egészen biztosan nem tárnák a nyilvánosság elé annak hírét. Úgy fogalmazott, reményei szerint a „ti, internetezők lesztek az utolsók, akinek eláruljuk a nagy hírt.” Hailey egyúttal hozzátette, várja, hogy gyermekei szülessenek, ám mióta hozzáment Justinhoz, tisztában van vele, hogy a babavárást nem tudja majd csendben, a média kizárásával megélni. Addig is mindenkit megkér arra, hadd’ csináljon a testével azt, amit akar. Egyébként mindenki másnak is ugyanezt tanácsolja. 

Források: Vogue.comGQ.com,  
Borítókép forrása: Gotham/Getty Images