Barion Pixel A 26 éves Hailey Bieber merész frizurára váltott, amit a rajongók is imádnak – Coloré

A 26 éves Hailey Bieber merész frizurára váltott, amit a rajongók is imádnak

2023. 01. 22.

Hailey Bieber nem fél váltani. Na, persze nem a férjét, Justin Biebert cserélte le, hanem a frizuráját.

Hailey Bieber manapság már nemcsak modellként, hanem üzletasszonyként is ismert lett – saját szépségmárkája, a Rhode alapítójaként. Éppen ezért mindig kifogástalan a külseje, akár sminkben, akár smink nélkül látni őt a mindennapokon. Szinte már védjegyévé váltak mézbarna tincsei, amelyek csodás hullámokban omlottak a vállára.

Bár nagyszerűen variálta különböző kontyokkal és feltűzésekkel, úgy fest kicsit ráunt középhosszú hajkoronájára és egy merész rövid frizurára váltott a múlt héten. Új haját természetesen saját közösségi oldalán osztotta meg, amit valószínű sok követője fog kérni a fodrászától.

Hailey Bieber sosem titkolta, hogy kevés haja van, ám más hírességekkel ellentétben mindig ellenezte a póthajak alkalmazásának minden formáját. Emiatt is igyekezett abból kihozni a legtöbbet, amit kapott az élettől, illetve ez a válasz arra, miért szokott néha drasztikusan rövid hajat vágatni, amely optikailag többnek is mutatja a haja tömegét és volumenét.

Hailey Bieber
Forrás: Northfoto

A rajongók valószínűleg emlékeznek rá, hogy nem ez az első alkalom, hogy Haileynek rövidebb a haja. Ez a váltás azonban 3 után következett be, ugyanis a modell párja, Justin hosszú haj párti.

A szépséges Hailey Bieber egyébként igazi divatdiktátor lett az elmúlt években, ugyanis kifinomult, nőies stílusa mellett, amelyet elsősorban a nagyobb vörös szőnyeges eseményeken mutat meg, a sportos és laza darabokat is népszerűvé tette a fiatal és 30-as éveikben járó nőknél. Szinte borítékolható, hogy ez várható a füléig érő hajkoronával is.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto