Barion Pixel A 27 éves Kendall Jenner és Hailey Bieber sminkmestere megosztja a hibátlan alapozás trükkjét – Coloré

A 27 éves Kendall Jenner és Hailey Bieber sminkmestere megosztja a hibátlan alapozás trükkjét

2023. 01. 20.

Ha olyan hibátlan megjelenést szeretnénk, mint Kendall Jenner és Hailey Bieber, akkor a sminkesük tippjei abszolút forradalmasíthatják az alkalmazási folyamatunkat.

Mary Phillips professzionális sminkes, aki olyan sztárokkal dolgozik együtt, mint Kendall Jenner, Hailey Bieber, Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Hailee Steinfeld. Aki kíváncsi csodálatos munkáira, annak érdemes őt követnie az Instagramon.

Kendall Jenner
Forrás: Northfoto

Mary szerint hibátlan alapjának titka abban rejlik, hogy milyen sorrendben alkalmazza a termékeket. Phillips elárulta, hogy ahelyett, hogy először felkenné az alapozót, inkább kontúroz és optikai alapot készít az arcnak, ezután fedi csak le az arcbőrt az alapozóval.

Olyan ez, mintha a csontokat a bőr alá fektetnénk. A kontúr és a kiemelés a csontok, a bőr pedig az alap.

– magyarázta egy praktikus oktatóanyagban, amelyet a TikTokon osztott meg.

A videóban Mary Phillips egy sűrűbb ecsettel kontúrozza az arcát, a szemöldökcsont felett, a homlokon és az állán. Ezután egy kisebb ecsettel körvonalazza az orra oldalát, mielőtt a legvégét elkészíti a sminknek.

Kendall Jenner
Forrás: Northfoto

Ezután egy kis mennyiségű korrektort visz fel a szeme alá és az orra közepére, mielőtt az alapozót egy ecsettel felviszi és eldolgozza.

Kendall Jenner bőre sajnos igen problémás. A modell sosem titkolta, hogy sokat szenved az aknétól és a gyulladt pattanásoktól, amit Mary szintén nagyon profin tüntet el. Ám azt is sokszor hangsúlyozza, hogy mennyire fontos a smink megfelelő és alapos eltávolítása.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/smink/kendall-jenner-es-hailey-bieber/