Barion Pixel Emily Ratajkowski ezt a felsőt viselte a New York-i Marc Jacobs divatbemutatón, ami egy kisebb botrányt is megélt – Coloré

Emily Ratajkowski ezt a felsőt viselte a New York-i Marc Jacobs divatbemutatón, ami egy kisebb botrányt is megélt

2023. 02. 05.

A 31 éves modell és színésznő, Emily Ratajkowski különleges felsőt viselt a kabátja alatt a Park Avenue Armory divateseményén csütörtök este.

Emily Ratajkowski mindent megmutatott már, hiszen egyáltalán nem szégyenlős, ha a testéről van szó, és mint oszlopos feminista, a nyilvános szoptatás mellett állást foglalva is bármikor fedetlen kebellel mutatkozik, ha a helyzet úgy kívánja. A New York-i divat rendezvényen a híres modell ezúttal egy olyan lehelet vékony, bőrszínű felsőt viselt a prémes kabátja alatt, ami teljesen láttatni engedte melleit.

Az esemény mégsem ettől volt igazán különleges, hanem attól, hogy sztárok színe-java tiszteletét tette. Ashley Graham, Nicky Hilton, Debi Mazar és Debbie Harry is jelen volt Marc Jacobs showján.

Mazar az egyik legjobb barátja Madonnának, akinek a lánya, Lourdes Leon is megpróbált részt venni a divatbemutatón, de az ajtónál megtagadták a belépést, amikor késve érkezett meg. Hiába ő a pop királynőjének gyermeke, és mellette már maga is modellkedik, a késést még neki sem tolerálják. A megalázó eset mindössze két évvel azután történt, hogy Lourdes-t a divatmárka 2021 tavaszi kampányának arcává választották.

Emily Ratajkowski
Forrás: Northfoto

A @mickmicknyc fiók által közzétett vírusos TikTok videó azt mutatja, ahogy Lourdes csütörtökön megpróbált belépni a helyszínre, de a lépcsőn felfelé menet a biztonságiak megállították. A férfit, akivel Madonna lánya érkezett, több mint egy percig látták beszélgetni az őrökkel, de őt és Lourdes-t többször is figyelmeztették, hogy az eseményre a belépés lezárult, mivel az már elkezdődött.

Mindenesetre Emily Ratajkowski ismét bebizonyította, hogy ő tudja a legtökéletesebben viselni a semmit takaró ruhákat.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto