Barion Pixel Forró a hangulat: a 31 éves Emily Ratajkowski és Eric Andre randiját lencsevégre kapták – Coloré

Forró a hangulat: a 31 éves Emily Ratajkowski és Eric Andre randiját lencsevégre kapták

2023. 01. 27.

A topmodell, Emily Ratajkowski és a humorista-színész épp nyaral a Kajmán-szigeteken, a fotók pedig arról árulkodnak, hogy ők ketten bizony tényleg nagyon egymásra találtak.

Emily Ratajkowskit, a 31 éves modellt több férfival is kapcsolatba hozták az elmúlt hónapokban, miután szakított volt férjével, Sebastian Bear-McClarddal. A feminista édesanya a lesifotók alapján a 39 éves humoristát, Eric Andre-t választotta, aki többek között Az élet csajos oldala című sorozatban szerepelt. A szerelmeseket a Kajmán-szigetek legnagyobb területű üdülőjén, a Grand Caymanban látták nyaralni.

Emilyt a stand up-os Eric nyaka köré fonta karjait, miközben a tengerparti nyugágyakban ülve váltotta vad csókcsatákat. A pár egyik barátja szerint nagyon élvezik egymás társaságát, rengeteget nevetnek, ami Eric humoros oldalának is köszönhető. Habár szenvedélyesek, kapcsolatukra inkább jellemző a játékosság és könnyedség, mint a romantika.

Emily Ratajkowski
Forrás: Northfoto

A bárban lógtak, koktélokat ittak és mindenkivel beszélgettek. Nagyon boldognak és nyugodtnak tűntek együtt. Eric szívesen megnevettetett mindenkit maguk körül. A parton pedig édesen flörtöltek és csókolóztak.

– nyilatkozta egy velük nyaraló forrás.

Emily Ratajkowski és Eric vakációja néhány héttel azután következett, hogy először látták őket együtt vacsorázni New Yorkban. A pár akkor a japán Sakagura hotspotban vacsorázott, mielőtt egymást átkarolva körbejárták volna Manhattant. Nem sokkal azután történt mindez, hogy a modell bejelentette, hogy ő és Pete Davidson már nem alkotnak egy párt. Pete után a művész Jack Geer-rel is randizott egy kicsit a szépséges anyuka, de végül Eric lett a befutó.

Emily Ratajkowski
Forrás: Northfoto

Eric Andre szerelmi élete sokkal kevésbé ismert, mint Emily-é. 2016 és 2017 között járt a színésznő Rosario Dawsonnal. 2021 márciusában pedig utalt egy kapcsolatra egy nővel, akit állítólag egy farmer piacon ismert meg, vagyis civil volt.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto