Barion Pixel Nincs ötleted mit viselj 2024 tavaszàn? – Schreiter Lilla elmondja, mik lesznek idén a legnagyobb trendek – Oldal 2 – Coloré

Nincs ötleted mit viselj 2024 tavaszàn? – Schreiter Lilla elmondja, mik lesznek idén a legnagyobb trendek

2024. 03. 10.

A kötényre hajazó fazonú ruhák is nagyon izgalmas megjelenést kölcsönözhetnek.

00016 Co Spring 2024 Ready To Wear Credit Brand

A galléros pólókat is elő lehet venni a szekrényből, hiszen a sportosan elegáns megjelenés alap darabjai lesznek egy elegáns nadrággal, vagy szoknyával.

Coloré: Milyen kiegészítőkkel lehet feldobni egy tavaszi outfitet?

Schreiter Lilla: Tavasszal a rövid vagy a hosszú ballon kabátok is nagyon divatosak lesznek, khaki, bézs és farmer színekben is. A nadrágok terén a hosszú, bővebb fazonok fognak előtérbe kerülni, magas derék résszel. A nyári változata viszont a bermuda – azaz a térd fölött érő – nadrágok lesznek. Vagy a merészebbek bevállalhatják a “no pants” trendet, ami egy konkrét mini sort, vagy menő anyagból készült bugyi. Amit zakóval vagy színes harisnyával ajánlott viselni.

00013 Maria Mcmanus Spring 2024 Ready To Wear Credit Brand
fotó: Maria Mcmanus Spring 2024

Tavasszal a zokni is trendi lesz magas sarkú cipővel. Valljuk be, hogy ez egy praktikus viselet, hiszen kényelmes és nem töri fel a lábunkat a magas sarkú cipő sem.

Coloré: Idén tavasszal mit érdemes felvenni egy rendezvényre, hogy megjegyezhető legyen az outfitünk?

Schreiter Lilla: 2024-ben a kivágott, áttört, hasítékos ruhákban biztosan feltűnőek lehetünk egy rendezvényen. Vagy válasszunk strasszos, masnis, vagy 3D nyomatos ruhákat. A sok anyaghasználat, szobor szerű már-már műalkotás fazonú ruhák is felejthetetlenné tehetik viselőjüket.

00028 Tanner Fletcher Spring 2024 Ready To Wear Credit Gorunway
fotó: Tanner Fletcher Spring 2024

Coloré: Milyen kiegészítőkkel lehet feldobni egy tavaszi outfitet? 

Schreiter Lilla: A kiegészítők terén a hangsúlyos arany és ezüst fülbevalók emelkednek ki, valamint a nagy és feltűnő optikai keretek. Halványan visszatér az a trend is, hogy valami passzoljon egymással, ha így döntünk, akkor legyen a táskánk és a cipőnk ugyanolyan erős színű, vagy a sapkánk és táskánk. De azért ne vigyük túlzásba, a kevesebb néha több és tavasszal is törekedjünk a harmonikus és stílusos megjelenésre.