Barion Pixel Kiderült mi lesz a 2024-es év színe: Schreiter Lilla stylist tippjei a ruhatárunk felfrissítésére! – Coloré

Kiderült mi lesz a 2024-es év színe: Schreiter Lilla stylist tippjei a ruhatárunk felfrissítésére!

2024. 04. 14.

Az év színe minden évben meghatározza és inspirálja a divatot, a design-t, és még a kultúrát is. Schreiter Lilla stylisttal beszélgettünk arról, melyik az a szín, ami 2024-ben biztosan megtalálható majd a ruhaüzletek polcain. A szakember azt is elárulta, hogyan építhetjük be a ruhatárunkba az idei év meghatározó színét, sőt az idei év meghatározó trendjeiről is beszélt.

Screenshot 2020 03 26 At 21.05.53
fotó: Schreiter Lilla

Coloré: Mi lesz a 2024-es év legtrendibb színe?

Schreiter Lilla: A 2024-es év Pantone színe a Peach Fuzz, az az egy letisztult, rózsaszínes narancssárgás árnyalat. A tavalyi erősebb, intenzívebb Viva Magenta szín után egy sokkal lágyabb halvány korall szín lesz az év színe.

Folds Of Clothes Close Up, Concept Color Trend 2024 Peach Fuzz.
forrás: Gettyimages

Coloré: Ki határozza meg, hogy mi számít évről évre a legtrendibb színnek?

Schreiter Lilla: A nagy divatházak már tavaly bemutatták az idei tavaszi trendeket és a kifutókon már találkozhattunk is pár csodás ruhával ebben a színben. Ez a barack árnyalat egy tipikus tavaszi pasztell szín, ami szinte mindig megtalálható a kollekciók színpalettáján.

00036 Louis Vuitton Spring 2024 Ready To Wear Credit Gorunway
fotó: Louis Vuitton Spring 2024

Coloré: Hogyan alkalmazhatják az emberek a mindennapi ruhatárukban a 2024-es év színét?

Schreiter Lilla: Ez egy jól kombinálható kedves, fagylalt szín, ami szinte mindenkinek jól áll. Ha valakinek mégsem ez a kedvenc színe, de szeretne trendi lenni, akkor válasszon kiegészítőt ebben az árnyalatban: egy menő sport cipőt, vagy egy dögös táskát. De nem feltétlenül ez lesz a legtrendibb divatszín idén. A kifutók trendjei és a streetstyle szettjei kéz a kézben járnak és a kettő metszetéből nagyon szépen kirajzolódik mindig a valós trend és a valós divat.

Img 4238

Folytatás a következő oldalon!