Barion Pixel Nincs ötleted mit viselj 2024 tavaszàn? – Schreiter Lilla elmondja, mik lesznek idén a legnagyobb trendek – Coloré

Nincs ötleted mit viselj 2024 tavaszàn? – Schreiter Lilla elmondja, mik lesznek idén a legnagyobb trendek

2024. 03. 10.

A napokban beköszöntött a jó idő, így sokan már alig várják, hogy a vastag téli kabátok helyett csinosabb és vagányabb szettekben léphessenek ki az utcára. Schreiter Lilla stylisttal beszélgettünk arról, mit érdemes beszerezni a boltokban, hogy idén tavasszal is tündöklő legyen a megjelenésünk.

Coloré: Milyen színek és minták lesznek divatosak 2024 tavaszán?

Schreiter Lilla: 2024 tavaszán a Pantone Peach Fuzz szín mellett a piros, a fehér, a bézs, zöld és a királykék fognak hódítani.

Ph4u0828 S 1 734qmkdmnx5fmtdk1pqul2t3i0hhpnsmom
fotó: Schreiter Lilla

A minták terén a virágokból kiemelkedik a rózsa, illetve az állatmintákból a leopárd minta. Ezekből érdemes lesz beszerezni minél feltűnőbb darabokat, pl. egy menő leopárd mintás kabátot, zakót egy hozzá passzoló sport cipővel vagy balerinával.

00018 Kenzo Spring 2024 Ready To Wear Credit Gorunway
forrás: Kenzo Spring 2024

Sok rojttal találkozhatunk idén, ami lóghat a pólónkon, vagy övünkről de díszíthet zakót és táskákat is.A tollas díszítésű darabok is teret kapnak, de azért azokat nem javasolnám a hétköznapi viseletre. Az extrán díszített, kövekkel, strasszokkal kirakott trikókat, pólókat, kiegészítőket viszont igen. Lehetnek ezek kötött pulóverek, amiknek díszített a nyak része, vagy feltűnően csillogó gombokkal vannak kirakva. Ezeket könnyen megcsinálhatjuk magunknak is, a régebbi, egyszerűbb darabjainkból. Egy egyszerű pólón vagy pulóveren jól mutatnak a strasszos rátétek. Feldobják a hétköznapi szettet is.

Coloré: Hogyan alkalmazkodhatnak az emberek a tavaszi időjáráshoz, miközben követik a legújabb divattrendeket?

Schreiter Lilla: Az átmeneti évszakokban az a legizgalmasabb, hogy rétegesen lehet öltözködni. Egy hosszú ujjú ingen vagy egy nagyobb méretű pólón jól mutat egy főző szerű felső, vagy egy zakó alatt egy kapucnis pulóver. De a nyári ruhánk alatt viselt garbó is izgalmassá teszi a megjelenésünket.

Img 4236

Coloré: Milyen anyagok és textúrák lesznek kiemelten fontosak a tavaszi kollekciókban?

Az idei ‘must have’ darabjai amit kötelező beszerezni azok közül a mellény az amit viselhetünk elegánsan és élrevasalt nadrággal, de egy farmerral is jól mutat akár sok-sok gyönggyel. A stílusokat keverhetjük bátran idén is. Egy elegánsabb darabhoz jól mutatnak a menő sportcipők, így máris hétköznapivá, de mégis menővé varázsolhatjuk a megjelenésünket.

Img 4242