Barion Pixel 20 éve láthattuk utoljára Victoria Beckhamet ilyen frizurával – a rajongók megőrülnek érte – Coloré

20 éve láthattuk utoljára Victoria Beckhamet ilyen frizurával – a rajongók megőrülnek érte

2023. 05. 21.

Victoria Beckham számos különféle frizurával kísérletezett az évek során, de mostani újdonsága az eddigi legrövidebb.

A Spice Girls volt minden idők legsikeresebb lánybandája, és benne Victoria Beckham, aki a pop együttes több évtizedes tündöklése alatt jó pár frizurát kipróbált. David Beckham felesége leginkább a barnára esküszik, ezt viselte mindenféle módon, de mióta a divatvilágban építi karrierjét, jórészt hosszabb hajjal látható. Barna tincsei minimum vállig érőek, olykor még hosszabbak és hullámokat vetnek, illetve némi világosabb melír is belefér az imidzsbe.

Victoria Beckham
Jeff Kravitz/Getty Images

Most azonban akkora változás történt, amilyennek legalább 15 éve nem voltunk tanúi. Victoria szőkére váltott, ráadásul igen-igen rövidre. Az Instagram sztorijában Victoria megmutatta lenyűgöző átalakulását, amely kétségtelenül kétszeresen is meglepte követőit, de úgy tűnik, nem kötelezte el magát teljesen merész, új megjelenése mellett.

Rövid, szinte fiús pixie frizura, ráadásul szőke árnyalatban. Ehhez felcsapott egy nagy és vagány napszemüveget, aminek összhatása végleg megidézte az egykori Posh Spice-t. A négygyerekes anyuka a Victoria Beckham Beauty sorozatának forgatásán vett részt New Yorkban, és több mint valószínű, hogy egy elképesztően élethű parókát választott, hogy átmenetileg megváltoztassa a megjelenését. Pillanatokkal korábban és később ugyanis a megosztott fotón már a szokásos hosszú, sötét hajjal látható.

A szóló énekléssel is megpróbálkozott sztáron mintha nem fogna az idő, most is épp olyan üde és energikus, mint a 2000-es években. A 49 éves Victoria azóta kiteljesedett, mint családanya és feleség, illetve divattervező. Hamarosan talán nagymama is lesz, hiszen legnagyobb fia, Brooklyn Beckham és szerelme, Nicola Peltz 2022 áprilisa óta házasok.

Forrás: Hello Magazine
Borítókép forrása: Andrew H. Walker/Getty Images