Barion Pixel A Stranger Things 21 éves sztárja, Sadie Sink új, feltűnő frizurával mutatkozott be, ráadásul egy pilótafülkéből – Coloré

A Stranger Things 21 éves sztárja, Sadie Sink új, feltűnő frizurával mutatkozott be, ráadásul egy pilótafülkéből

2023. 05. 23.

A vörös hosszú hajáról ismert 21 éves színésznő, Sadie Sink meglepte a rajongókat közösségi oldalán.

Sadie Sink 2017 óta alakítja Max Mayfieldet a Netflix sikerszériájában, ami elhozta számára a világhírnevet. A Bálna című drámában is főszereplő Sadie-t eddig szinte kizárólag hosszú, hullámos, vörös hajjal láthattuk, ami a természetes frizurája. Most a horvát légitársaság Twitter oldalán tűnt fel egy pilótafülkében, ami már önmagában is meglepő lenne.

Sadie Sink
Forrás: Northfoto

Az ifjú sztár azonban nemcsak a helyszínnel okozott meglepetést rajongóinak, hanem a frizurájával is, ami egy rövidebb bob stílusú megoldás. Hullámosságát ugyan meghagyta, de így is szembetűnő a változás. Szerencsére hajszínt nem váltott.

Sink új frizuráját egy videóban is bemutatta, amelyet nemrégiben osztott meg a TikTok-on, amikor is egy barátja zenekarával énekelt egy New York-i fellépésen. Az, hogy karakterét, Max-et érinti-e a frizura megváltozása, egyelőre nagy talány, ugyanis a nagy sikerű sci-fi utolsó évadának forgatása csúszik.

A Stranger Things, ötödik, záró fejezetét júniusban kezdték volna gyártani, de bejelentették, hogy a projekt megcsúszott az Amerikai Írók Céhe folyamatban lévő sztrájkja miatt.

A sorozat záró epizódjában kétségessé vált, hogy Max egyáltalán életben marad-e, és ha igen, milyen maradandó károsodást szenvedett el a Vecnával folyó harcban. Sadie Sink maga is kifejtette, hogy bár szerette volna megtudni karakterének végső sorsát, neki és a show többi szereplőjének még nem árulták el, mi lesz az általuk alakított figurákkal. A forgatókönyv szuper titkos és cseppenként adagolják.

Sadie Sink
Forrás: Netflix

Nagyon szeretném, ha elmondanák, mi történik, mert sok kérdésem van. De akkor kapjuk meg a válaszokat, amikor ott lesz az ideje. Ez az utolsó évad. Nem sietünk el semmit, nagyon jó és sziklaszilárd befejezést akarnak a készítők. Kellő időt fogunk szánni erre, és nagyon rendben lesz.

– nyilatkozta korábban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netflix