Octopus hajtrend: a sztárvilág új kedvence

2022. 01. 13.

A polip forma visszatér, és garantáltan nagy siker lesz 2022-ben.

Az octopus vagyis polip frizura ezúttal tényleg találó elnevezés, mert aki ezt választja, az úgy fog kinézni, mintha maga Pom-Pom lenne, vagy mintha egy bájos nyolckarú ülne a feje búbján.

Kaia Gerber Pose Topless Pour La Nouvelle Campagne De Sous Vêtements De Calvin Klein ***exclusive***
Forrás: Northfoto

Korábban is találkozhattunk már hasonló trendekkel, hiszen több sztár is megpróbálkozott vele, idén pedig nagyon úgy tűnik, hogy ismét hódításra indult a Z-generáció körében.

Az octopus frizura jellegzetessége a rövidebb-hosszabb, előrehajló frufru, valamint a réteges felépítés, a bozontos, de puha külső élek. A tincsek úgy omlanak lefelé, mint a polipok karjai, csak épp különböző hosszúságban szegélyezik az arcot. A frizura rendkívül fiatalos, trendi és mindenképpen figyelemfelkeltő, főleg, ha az eredeti hajszínbe melírcsíkok is keverednek.

A hajstylistok szerint a polip fazon a legtöbb arcformához jól illik, és bátran próbálkozhat vele mindenki, akinek egyenes vagy enyhén hullámos, maximum váll alá érő hosszúságú haja van. Az octopus hajtrend ráadásul nagyszerűen frissíti fel a tincseket és a hajvégeket, így érdemes tavaszra megpróbálkozni vele.

Forrás: instyle.com