Ha a melír nagy szerelmese vagy, akkor ezt a technikát neked találták ki!

2021. 04. 19.

A 90-es évek egyik legnagyobb hajőrülete kétségkívül a vastag, merész melírcsíkok voltak, amelyek idén újra visszatértek.

Akár divatról van, akár sminkről a szakértők mindig szeretnek a régi időkből ihletet meríteni. Nincs ez másképp a hajtrendekkel sem!

melircsik haj
Forrás: northfoto.com

A vörös hajszín és a függöny frufru után most a melírcsíkok köszönnek vissza, természetesen egy kis modern hatással megspékelve. Az elmúlt évek ombre és balayage festési technikái után a melír is átmenetesen lesz divat. Az erős kontraszt helyett a napszítta, finom csíkok hódítanak, amelyekért a legnagyobb sztárok is megőrülnek.

A technika neve “Money Piece”, amelynek a lényege, hogy csak az archoz legközelibb tincsek kerülnek beszínezésre, amely – bár jóval világosabb a frizura alap árnyalatához képest – mégis ez adja a kifinomult, lágy összhatást. A sztárfodrászok szerint ezzel a melírtechnikával csodás keretet adhatunk az arcunknak, illetve, ha világosabb hajszínt szeretnénk, de nem merünk elköteleződni, akkor erre is tökéletes megoldást nyújthat.

Ám, ha nem vagyunk biztosak, érdemes körbe nézni Instagramon néhány inspirációért, méghozzá a legnagyobb sztárok között is, akik élnek-halnak ezért az új stílusért.

https://www.instagram.com/p/CBi39T4Hwj1/
Forrás: vogue.com