Barion Pixel Miley Cyrus frizurát váltott – gyönyörűen néz ki az énekesnő – Coloré

Miley Cyrus frizurát váltott – gyönyörűen néz ki az énekesnő

2023. 09. 25.

Miley Cyrus úgy döntött, hogy elég ideig volt szőkésbarna a haja, itt az ideje újra barnává válni.

Új frizurájáról posztolt Miley Cyrus

Miley Cyrus a hétvégén mutatta meg új külsejét a rajongóknak, egy fotósorozatban, amit az Instagramján osztott meg. Akkor mutatta meg újdonsült barna haját, amikor a milánói divathéten Sabato de Sarno debütálása miatt gratulált a Gucci kreatív igazgatójaként.

Sabato de Sarno gratulálok a gyönyörű debütáló bemutatódhoz kreatív igazgatóként a Guccinál. A lenyűgöző szíved minden egyes öltésedben megmutatkozott. Szeretlek és nagyon büszke vagyok rád. Most pedig adj nekem mindenből

– írta a képekhez.

Miley Cyrus három fotót osztott meg, amelyen fekete kabátban és ezüstláncban pózol, miközben a kezében tartja a divatház egyik ikonikus táskáját vörös színben.

Sabato de Sarno a Vogue szerint januárban lett a Gucci kreatív igazgatója, átvéve Alessandro Michele helyét – debütáló kollekcióját pedig pénteken mutatotta be a Milánói Divathéten.

Bár Cyrus – aki 2012-ben lett szőke – nem foglalkozott új frizurájával a posztban, az énekesnő rajongóinak azonnal szemet szúrt a változás, és siettek is megjegyezni azt.

„MILEY ISMTÉ BARNA LETT!!!”, „A BARNA VISSZATÉRT” és egyéb hasonló kommentek gyorsan felbukkantak az új poszt alatt – több rajongóval együtt, akik rámutattak, milyen régen volt már, hogy az énekesnő teljesen barna stílust viselt. „Úgy érzem magam, mintha újra 2008-ban lennék” – írta egy felhasználó, egy másik pedig azt írta: „OMG ÚJRA TELJESEN BARNA VAGY. VÉGRE. MÁR VAGY 10 ÉVE VÁRTAM ERRE A PILLANATRA”.

miley cyrus
Kép forrása: NBC / Contributor / NBCUniversal / Getty Images

Kiderült, miért maradt sokáig szőke

Mások rámutattak, hogy Miley Cyrusnak a 2010-es Can’t Be Tamed klipjében volt utoljára barna haja. Sokáig azért tartotta fontosnak, hogy barna legyen a haja, mert ez megkülönböztette őt a szőke parókát viselő alteregójától, Hannah Montanától a Disney-korszaka után. Az énekesnő – aki a platinaszőke pixie-től kezdve a piszkosszőke mulletig mindent viselt – egy göndörödő, szőkésbarna frizuráról váltott most a sötétbarna hajra.

Cyrus egyébként már régóta fontolgatta, hogy visszatér a barnához, csak a keresztanyja, Dolly Parton miatt nem tette még meg.

Még soha nem láttam Dollyt igazán megijedni. De azt mondtam neki: ‘Az év végén nagyon szeretnék valami mást csinálni. Azt hiszem, barnára fogom festeni a hajam.’ Úgy viselkedett, mintha a legrosszabb hírt közöltem volna vele, amit csak el lehet képzelni

– mesélte Cyrus.

Forrás: People, Just Jared

Borítókép forrása: Arturo Holmes / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images