Barion Pixel Miley Cyrus csak nőkkel randizik, méghozzá emiatt – Coloré

Miley Cyrus csak nőkkel randizik, méghozzá emiatt

2021. 01. 20.

A botrányos életéről is híressé vált énekesnő szeret olyan kijelentések tenni, amellyel felhívhatja magára a figyelmet. És ez most is pontosan így történt…

Képernyőfotó 2021 01 20 9.11.19
Borítókép forrása: Youtube

Az elmúlt 2 év igencsak sűrűn telt Miley Cyrusnak, hiszen férjhez ment, aztán elvált, szerelembe esett egy nővel, majd Cody Simpson oldalán volt látható pár hónapig. Azóta újra szingli lett, Midnight Sky című száma pedig 2020 legnagyobb slágere lett, ezért nem is csoda, hogy szinte mindennap róla akarnak cikkezni az újságok.

Ettől függetlenül szeret biztosra menni, amit egy nemrég vele készült interjújában be is bizonyított. A téma természetesen az énekesnő szerelmi élete volt, amelynek kapcsán elárulta, hogy sokkal jobban vonzódik a saját neméhez és ruha nélkül csak akkor akar legközelebb férfiakat látni, ha művészeti alkotásokról van szó. Miley hozzátette, hogy döntésének egyik oka, hogy így nem nyomasztják többé a nemi szerepekkel járó dolgok.

„Sokkal logikusabb, hogy ezentúl nővel alakítsak ki párkapcsolatot, mivel nem fog többé frusztrálni az a furcsa társadalmi elvárás, hogy melyik félnek kellene fizetnie, és a többi hasonló dolog.”

A sztár pár éve vallotta be, hogy pánszexuális, ami azt jelenti, hogy az érzelmi és szexuális vonzalma nemtől független.