Barion Pixel Khloe Kardashian megmutatta mi a 2022-es ősz legzseniálisabb hajszíne – Coloré

Khloe Kardashian megmutatta mi a 2022-es ősz legzseniálisabb hajszíne

2022. 09. 04.

Khloe Kardashian évek óta a szőke különböző árnyalatait viseli, melyek jól is állnak neki. Ennek ellenére most fodrászával úgy döntöttek, hogy kicsit búcsút intenek a teljesen szöszi imidzsnek.

Khloe Kardashian az évek során a szőke különböző árnyalataival kísérletezett. 2021 szeptembere óta többnyire hűséges a platina árnyalatú élénkszőke színekhez.

Khloe Kardashian
Forrás: Northfoto

Majdnem egy évvel később azonban úgy tűnik, a szőke korszaka véget ér, legalábbis egyelőre. Már csak néhány hét van hátra a nyárból, és a TV-sztár egy szőke és barna árnyalatokat ötvöző színnel vág neki az őszi szezonnak: ez a bronde.

Augusztus 27-én Tracey Cunningham sztárfodrász, – aki még 2021 szeptemberében festette be Kardashian haját- bemutatta Khloe Kardashian új, sötétebb árnyalatát az Instagramon. A posztjában a sztár anyuka átalakulásának előtti és utáni képei szerepelnek, így teljes mértékben érzékelhetjük a változást.

A szőke barnával való keverése sokféle módon megvalósulhat, a festési technikák között kedvelt az ombre és a balayage is. A bronde esetén azonban a gyökerek még sötétebbek, amelyek aztán szép fokozatosan karamell barnába majd mézszőkébe mennek át. A bronde megoldásban a barna és szőke tincsek üdén keveredhetnek is, az összhatás pedig zseniális.

Aki tehát ráunt a szőkéjére – akárcsak Khloe Kardashian – és szívesen bevállalna egy kis újítást, az bátran inspirálódjon a közösségi oldalakon, ugyanis borítékolható, hogy számos sztárnál jelenik majd meg valamilyen módon a bronde.

Ez is érdekelhet:

Kim Kardashian plasztika helyett fényterápiával őrzi fiatalságát

Instagramján most újabb titokba avatta be rajongóit, ami a kezeléseket illeti. Kim a neves szépészeti guru, Dr. Ashkan Ghavami rendelőjében járt, ahol fényterápián vett részt, ami állítólag mind a ráncokra, mind az öregségi foltokra kiváló hatású. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: allure.com